foto

Michael Sarrazin

  • nar. 22.5.1940
    Québec City, Quebec, Kanada
  • zem. 17.4.2011 (70 let)
    Montréal, Quebec, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 The Christmas Choir (TV film)
2005 Past (TV film)
2002 Strach.com
1998 Bouřlivý mys (TV film)
The Second Arrival
Zemětřesení v New Yorku (TV film)
1997 Crackerjack 2
Půlnoční střelec (TV film)
Top Secret
1996 Půlnoc v Petrohradu
1995 Bullet to Beijing (TV film)
1991 Lena's Holiday
1990 Haute tension - La porte secrète (TV film)
1989 Malarek
Passion and Paradise (TV film)
Phone Call, The (TV film)
1987 Captive Hearts
Maškara
1985 Joshua Then and Now
Keeping Track
1983 Viadukt
1982 Pokušení
Vlastní spravedlnost
1980 Double Negative
1978 Caravans
1976 Avventure e gli amori di Scaramouche, Le
Tajný závod
1975 Reincarnation of Peter Proud, The
1974 For Pete's Sake
1973 Frankenstein: The True Story (TV film)
Kapsáři
1972 Groundstar Conspiracy, The
Život a doba soudce Roye Beana
1971 Believe in Me
The Pursuit of Happiness
1970 Tak mě někdy napadá
1969 In Search of Gregory
Kočičí oko
Koně se také střílejí
1968 Cesta do Shilohu
Man Called Gannon, A
The Sweet Ride
1967 Gunfight in Abilene
Švindlíř
1966 Doomsday Flight, The (TV film)
1965 You're No Good
1964 Selkirk of Red River

TV seriály

1999 The City (TV seriál)
1998 Mentors (TV seriál)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
Země: poslední konflikt (TV seriál)
1996 Adventures of Smoke Bellew (TV seriál)
Poltergeist (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Zanícení (S04E23)
1995 Krajní meze (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
1991 Vražedné pobřeží (TV seriál)
1990 Protiúder (TV seriál)
1988 Haute tension (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
1980 Beulah Land (TV seriál)
1966 Wojeck (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)

TV pořady

1975 Saturday Night Live (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace