Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ji-hwan se před léty setkal s dívkou Gyung-hee a její kamarádkou Soo-in, která ho okouzlila natolik, že ji téměř ihned vyznal lásku. Přestože je odmítnut, chce být alespoň kamarád obou dívek. Všichni tři pak prožívají krásné přátelství až do okamžiku, kdy začne přerůstat v hlubší cit, díky kterému vstupuje do příběhu zmatení. Ačkoli obě dívky tíhnou k Ji-hwan, jedna z nich se ho snaží vzdát, ale vše se poněkud zvrtne a koncert srdcí umlkne. Po pěti letech Ji-hwan začne dostávat poštou fotografie a ty ho upomenou na obě dívky, na věci které spolu prožili a vydává se hledat to, co se zdálo ztracené. (Mantis)

(více)

Recenze (104)

wipeout 

všechny recenze uživatele

Krásny komorný príbeh zachádzajúci omnoho ďalej ako bežná Kórejská romantika. Rozoberá zaujímavý "ľúbsotný" trojuholník plný citu, priateľstva a nehy. To čo zo začiatku vyzerá ako pekné kačiatko chystajúce sa po prvý krát vzlietnuť z hniezda sa nakoniec vivinie v krehkú story o citovom labyrinte ranených duší. Aj keď druha tretina sa sprvoti zdala stagnujúcou nakoniec sme sa presvedčili, že do filmu zapadá na tom správnom meiste. Je len škoda, že na rozdiel od iných Kóresjkých súrodencov Lovers concreto si ma nedokázal omotať okolo prsta do stavu keď som nebol schopný vôbec odolávať. Čo ale vonkoncom neznižije kvalitu tejto snímky. ()

balone 

všechny recenze uživatele

Netušil jsem, že mě to tak dojme, před viděním jsem byl spíše skeptický a neočekával jsem mnoho, ale čim více filmu ubýhaly minuty, tim více mi to přidávalo k náladě, tolik pocitů mi film přinesl. Jsem teď zralej maximálně na kapesníky. A konec, nic příjemnějšího i nepříjemného jsem čekat nemohl. 90% ()

Reklama

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Bez umírání není romantika. V Koreji. Jižní. Ačkoli mě to většinou dost štve, zde nejobvyklejší korejské klišé fungovalo. Posledních dvacet minut. Třikrát žel, první hodinu dvacet pět se především připravovala půda pro hezké vyústění. Což jsem takřka nevydržel a skoro vypnul, přes mé oblíbené herce. Jsem si skoro jist, že napodruhé, se znalostí konce, by se mi koukalo na začátek mnohem lépe. Nevím, možná to svědčí něco o mně jako neschopném divákovi. Ale já tu jsem jen jako pasivní element: Spíš je na vině ten, kdo mě měl zaujmout, tedy režisér. Subjektivně hodně selhal. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Další dokonalá korejská romantika. Tentokrát se film zaměřuje na přátelství jednoho chlapce a dvou dívek, které později přeroste v lásku. Film plyne krásně pomalým tempem a je v něm spousta nádherných scén. Ústřední herecké trio je dokonalé a své postavy zahráli naprosto přirozeně až jsem si občas přál strávit s nimi také nějaký čas. Film mi opravdu zvedl náladu svým optimistickým vyzněním ale na konci málem ukápla slza. Korejci jsou opravdu mistři v oboru romanticko-dramatických filmů. ()

Curlyman 

všechny recenze uživatele

Prvý film Hana Leeho, ktorý sa ku mne dostal ako posledný a zároveň so mnou aj najviac pozametal. Takto precítene o "milostnom trojuholníku" a láske medzi ľudmi dokážu vo filme porozprávať asi naozaj iba kórejčania. Hoci to už ku koncu trocha veľmi hraje na city, ak máte aspoň trocha romantickú dušu, po poslednom zábere ostanete roztrhaný na kusy, čomu výrazne okrem príbehu prispieva aj ústredná trojica postáv (+ slabosť pre Geun - Yeong Mun, jednu z najkrajších herečiek v juhokórejských filmoch). ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno