Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Josef je odstaven z vyšetřování sériových vražd. U rutinní revize nevyřešených případů objeví vraždu mladé prostitutky Evy. Do promlčení vraždy zbývá 16 dnů. Stihne dopadnout jejího vraha? (Česká televize)

Recenze (38)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rád bych fandil spravedlnosti, ale nějak nemohu k policistovi za hranou zákona nalézt sympatie. Už jen proto, že z té situace vyplývají otázky, jak vše zdárně dotáhnout do konce. Odpadlík po česku, byť zatím v řadách policie. Natočený je případ hezky, forma je atraktivní, ale s obsahem mám trochu problém. ()

Hrabovo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už chápu, jak vznikl v civilizovaných zemích zákon, podle kterého jsou nelegálně získané důkazy u soudu nepřípustné. Někdy v osmdesátých letech se vynořila  postava policajta, který obhajuje spravedlnost obcházením zákona. Jeho prototypem byl komisař Moulin, u kterého ale jednání vyplývalo z celkové psychopatické povahy a neskonalého narcismu prezentovaného arogancí a neurvalostí. Nesnášela jsem ho! Od té doby je ale tento typ hojně zobrazován, no a dnes nám ho nabídla i ČT. Hlavní policejní hrdina v hodinovém příběhu cokoliv udělal, přinejlepším obcházelo subordinaci ( nestojí armáda a policie na hierarchii podřízenosti?), v horším zákona. Je to sice obraz doby, ale děkuji, nechci! ()

Reklama

a0001 

všechny recenze uživatele

Atmosférické, autentické, prirodzené, napínavé. Na toto sme čakali. Veľmi originálny, kvalitný diel, dúfam, že na tejto úrovni budú aj ďalšie. Škoda, že iba tri.. Nízke hodnotenie je možno odzrkadlením toho, že roky sa tu sleduje USA nereálny, nabitý shit, čistý fast-food, plný odpadu, potom má niekto problém vnímať realitu. ()

k.rakonos 

všechny recenze uživatele

Na začátku trošku propaganda. Máme tady teď stovky ukro mafiánů, co se svezli a přešli hranice jako uprchlíci, ale hlavní motiv je, že Ukrajinku zabije Rus, nebo Bělorus, to je vlastně jedno. Brutální bitka, kde by dva ze tří nepřežili a trochu namaskují jen Rusa. Ale ve zbytku už to byla solidní krimi 🤔 ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Jako zase Ostrava? Kde nikdo nemluví kratkym zobakem? Beretovou mám brát jako spin off? A dva macho poldové, co vše řeší pěstmi, ale kromě občasného posměchu nebo dočasného přeřazení k papírům to nikdo nijak neřeší? A už zase Jan Vondráček? Není poněkud převondráčkováno? Ale asi musí platit alimenty bo co, tak bere všechno. Celé mi to přišlo až moc nedůvěryhodné, i když jistou atmosféru to má. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama