Reklama

Reklama

Vedlejší produkt

(seriál)
  • Slovensko Vedľajší produkt
Trailer

Epizody(3)

Obsahy(1)

Může být s pomocí nelegálních metod odhalený vrah stíhán? A jsme si před spravedlností skutečně všichni rovni? Hlavní postavou je detektiv Josef (Tomáš Maštalír) z ostravského oddělení vražd, který je za použití nelegálních metod při dopadení brutálního vraha potrestán každoroční rutinní prověrkou nevyřešených vražd. Díky tomu objeví případ osmnáctileté Evy. Tu před dvaceti lety někdo uškrtil v jejím bytě. Do promlčení vraždy zbývá šestnáct dnů a Josef se je rozhodne využít. Jeho touha najít vraha mu nebrání použít metody, které jsou opět na hraně zákona. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (34)

Tosim 

všechny recenze uživatele

Otevřený konec je celkem běžný vyprávěcí postup, je otázka, co z něj je a co není oslím můstkem do hypotetickou další řadu. To stejné se týká také jednání hlavní postavy, jakým způsobem rozpohybovala ty vedlejší, aby seriál nakonec dopadl tak, jak jsme ho viděli. A také to, že druhý z případů byl dost upozaděn. Stále se nemůžu rozhodnout, jestli je to deviza, nebo nedostatek Vedlejšího produktu, každopádně vše drží pohromadě jistá režie Petra Bebjaka a korunuje famózní hudba Juraje Dobrakova, já toho chlapa miluju čím dál víc! 70%. ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Docela překvapení. Vyšetřování detektivem u nás ne moc obvyklé. Hlavně z časových důvodů obchází předpisy, ale naráží nejen na pochopení nadřízených, ale nečekaně i na krytí zločinu na vyšších místech. A tady spousta lidí nechápe "otevřený konec". Konec je jasně naznačený hned ve dvou směrech. Novináři a ozbrojený a nasraný důchodce. Co se týče nějakého požadavku na dořešení chování policistů ve vedoucí funkci, tak nic. A tak to přece funguje. Takže normální konec - ne otevřený. A za minisérii velká spokojenost. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Bez ohľadu nato, že sa z homoša z Baťovky stal regulárny politický aktivista, z ktorého sa pogrcalo 75% Slovenska, jeho tvorbu znehodnocovať nebudem. Bebjak mi bol vždy sympatický, akurát kým mnohí iní umelci Jožkove Krónerové slová pochopili do bodky, on zrejme nadobudol pocit, že keď natočil štyri priemerné kriminálky a jeden horor, tak sú teraz všetci zvedavý na jeho názor. Nuž ale, tak to proste chodí, keď zrazu z poza takmer každého závesu vyskakuje jeden bojovník za Ukrajinu za druhým (že Tominko?), čo by až taký problém nebol, no čo je podstatou a čo naozaj mrzí ľudí z branže pána režiséra, je to nedocenené bohémstvo, nulový rešpekt od svojho okolia, či pocit nadradenosti napriek amoralite v sebe ukrytej, keďže tri štvrtiny z nich sú rovnako (ne)registrovaný feťáci, ako minimálne polovička poslancov z parlamentu, ktorí v tom lepšom prípade, potajomky spoločne podnikajú rôzne swingers party. A toto nám ide kázať, čo je (ne)správne. Solídna kriminálka!! Konečne si prekročil tieň filmárskeho priemeru Peťko. Na záver "malý" spojler, tak ak si drbnutý, čítaj ďalej. Čo sa týka záveru a pointy. Áno, presne takto to chodí, toto je realita. Lebo takzvaní manažéri na najvyšších miestach medzi žandármi, sú kurva fakt "apolitický". Omnoho viac, ako dolapenie vraha, ma tentokrát zaujímalo, ako dopadne tá špina v sukni. Škoda, že neboli všetky karty odkryté, ale asi to tak muselo byť. ()

Kovaja 

všechny recenze uživatele

No doprdele práce. Smekám. Konečně zase povedený kousek na ČT. Maštalír je jeden z TOP herců ze Slovenska. Jemu tyhle role drsných poldů jsou šité na míru. Tam kde si nebere servítky, jedná z první dobré a jde přes čáru mu prostě sedí i s přibývajícím věkem. Trošku slabší je výkon Hofmanna kde na mně občas působí jako pupkatý polda. Ale zase to zvrátí při výslechu baníkovce kde mu solidně rupnou nervy a ukáže, že zdání klame. Jen škoda konce, ten mohl být ještě o 10 min. delší a mohlo se to líp dořešit. jak pomsta vdovce tak zametení se státním zástupcem tak zasranou šéfovou. Jinak ale paráda.-))) ()

Rebeca 

všechny recenze uživatele

Pravdou je, že velice přitažlivá osobnost herce, (jeho způsob hraní, mužný charismatický zjev i hlas) Tomáše Maštalíra funguje i tady. Je výborný a musím napsat, že jsem neviděla, aby  "někde" hrál špatně; či už to byl vynikající slovenský snímek Jozef Mak , nebo podhodnocený film Čára , velice lidský seriál Chlap , všechny série kriminálky Za sklem, anebo (jako vypravěč) v dokumentárním seriálu Najväčšie kriminálne prípady Slovenska. Samozřejmě, jsou tady i další mí oblíbenci: Bebjak, Žiaran, Dobrakov. Nicméně, ač je to inspirováno reálnymi příběhy a konzultováno s profesionálem-vyšetřovatelem (který se podílel na scénáři), vnímala jsem tam některé nelogické vsuvky plus testy a odposlechy "na tajňačku", no... nevím, ale pokud se to zakládá na skutečnosti, stejně jsou v konečném důsledku v rámci trestního řízení nepoužitelné. Tak ano, budu laskavá  :) - 4*. ()

Galerie (92)

Zajímavosti (10)

  • Během filmování se před kamerou objevili také 3 skuteční policisté, 3 dozorci, 2 řidiči tramvaje, 2 reální záchranáři a 10 kaskadérů. (Česká televize)
  • Natáčelo se v Praze a Ostravě. (SONY_)
  • V minisérii Vedlejší produkt vystupuje celkem 43 postav. (Česká televize)

Reklama

Reklama