Reklama

Reklama

U2 - Elevation: Živě v Bostonu

(koncert)
  • USA U2: Elevation 2001 Live From Boston
všechny plakáty
Hudební / Dokumentární
USA, 2001 (Televizní verze: 90 min)

Obsahy(1)

Playlist:  01. Elevation
02. Beautiful Day
03. Until the End of the World
04. Stuck In a Moment You Can't Get Out Of
05. Kite
06. Gone
07. New York
08. I Will Follow
09. Sunday Bloody Sunday
10. In a Little While
11. Desire
12. Stay
13. Bad
14. Where the Streets Have No Name
15. Bullet the Blue Sky
16. With or Without You
17. The Fly
18. Wake Up Dead Man
19. Walk On (youtoo18)

(více)

Recenze (24)

POMO 

všechny recenze uživatele

Oni to 3D nepotrebujú... Neopísateľná show, emocionálne K.O., pri ktorom lapám po dychu. EdaS: "Where the Streets Have No Name" je možno ich najlepšia pieseň, ale ich hymnou a existenciálnou definíciou je "Pride" ;-) ()

zputnik 

všechny recenze uživatele

Nejsem skalním fanouškem těchto irských freaků - nepotřebuji mít nakoukaný každý koncert, naposlouchané každé album, okoukaný každý plakát etc. Mám prostě tuto kapelu rád a tento koncert se mi dost líbil. Jde o skutečně silný obrazovo-zvukový zážitek. Tento koncert sice nevypadá tolik bombasticky a velkolepě jako POPMART TOUR 1997 (Mexico City), ale to není ani trochu na škodu. Právě naopak. Shrnuto a podtrženo: ELEVATION 2001 patří mezi nejlepší koncertní záznamy, které znám. Poznámka: Přiložené DVD-bonus je pak více než zajímavým pohledem do zákulisí, kde to chvílemi vře stejně jako na pódiu či v hledišti. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Where The Streets Have No Name je zkrátka jejich nejlepší píseň a Joshua Tree nejlepší album. Chlapci si to uvědomili a to je moc dobře. :o) ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

U2 a iba 20 tisícová hala? U2 a zopár video obrazoviek? U2 bez zbytočného rečnenia medzi skladbami? No a nie je to nakoniec to najlepšie, čo môžete od koncertu klasickej rockovej kapely čakať? Ľudia cítia, že sa ich kapela vrátila ku koreňom a je to na atmosfére tohto oduševnelého koncertu cítiť. Perlou z tohto obdobia sa stala vďaka tomuto koncertu pre mňa Kite, ktorá mala vyjsť ako singel. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Výborný koncert, krásna scéna, o piesňach nemá význam sa rozpisovať... Všetko podstatné sa točí okolo Bona a jeho charizmatického prejavu- behá, skáče, leží (fanynka, čo leží vedľa Bona to podľa mňa nerozýchala doteraz:))) , sedí, šepká, kričí, recituje- leader ako sa patrí! Niekedy mi to prišlo ako one man show na úkor ostatných... Škoda niektorých mojich "srdcoviek", ktoré neodzneli (predovšetkým One). ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Ne tak bombastické jak tour předtím a poté, ale svojí neopakovatelnou atmosféru to má zcela rozhodně (mě osobně se tento koncert líbil možná ještě o něco víc než slavné Mexico 1997). Bonocam (kamera v Bonových brýlích) byl super nápad, člověk si na těch pár okamžiků mohl vyzkoušet jaké je to být rockovou star- a pocit je to vskutku parádní :-) Kdepak, tato kapela nedokáže odehrát špatný koncert a ten z Bostonu je toho dalším důkazem. Navíc s kupou bonusů tu máme šest hodin obrazové a zvukové nirvány. Toto je dost možná skutečně nejlepší live DVD irské party. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Vynikající Bono-Cam ale celkově mě americký uzavřený koncertní haly přijdou pro U2 nevhodný... Do takového Slane Castlu to má dost daleko... ()

Damiel 

všechny recenze uživatele

85 % - I když U2 žeru, dávám jen lep39 4* - Slane Castle má lepší obraz (16:9), zvuk (DTS), atmosféru a není sestříhaný z více show. ()

LeoH 

všechny recenze uživatele

Rozpačitější rozjezd, ale brzo to chytne tu velkolepou a současně komorní atmosféru gigantického táboráku jako za časů The Joshua Tree. Bono hlasově na vrcholu, o pár let později už to s ním šlo z kopce, soudě podle výkonu na Live 8 (ale třeba jen neměl den). Za pozornost stojí i technická stránka záznamu – asi maximum, které se dalo dostat z klasické televizní technologie. Dobře, pardálové, dobře. ()

Musak 

všechny recenze uživatele

Pokud jde o technickou stránku, tak ta je opravdu naprosto dokonalá, páni střihači se opravdu překonali! Ale proč? proč udělali mix ze 4 konzertů, kde U2 hráli? Ve skutečnosti to nejen že není jenom konzert ze dne který je uveden na obalu, ale dokonce si dali i tu práci že některé písničky jak jsou na DVD, tak je U2 nikdy tak nezahráli. Nejvetší škoda je to, že nevím na který konzert se dívám. ()

Philoun1 

všechny recenze uživatele

No prostě skvělý. Mám rád U2 takže neřeším jesli to má lepší obraz nebo tak. I když tady sme na filmové databázi. Možná by se sem koncerty ani neměli dávat. Ale tak když tady je. ()

Wally 

všechny recenze uživatele

Kdo by neznal U2 a frontmana skupiny Bono Voxe.... Tento koncert je jedním z nejlepších počinů v této sekci a těch hitů.... ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Až príliš komorná atmosféra a nie tak zaujímavý playlist ťahajú hodnotenie nadol. Ale zas je tu najemotívnejšie a najosobnejšie podaná With or Without You, výborný zážitok. 8+/10 ()

chlebos 

všechny recenze uživatele

U2 mam opravdu rad, ale videl jsem letos koncert v Cardiffu a byl jsem ve 4 rade. Na zivo je to proste lepsi. Myslite si ze zbytecne vytahuju? Asi jo, ale ja si to fakt uzil... ()

Acrobat 

všechny recenze uživatele

Hamish sa odtrhol od Williama Wallacea a dostal poctu natočiť (nenávideným??) Írom hudobnú spoveď sebe a fanúšikom. Návrat po búrlivých rokoch (Zooropa - POP, Passangers) do intimity, srdca poslucháča. Ospravedlnenie sme so slzami v očiach prijali a mohla sa začať doslova modlitba v rámci tejto tour, ktorá každého pozdvihla bližšie k sebapoznaniu a dokonalosti. ()

JK77 

všechny recenze uživatele

Je to moja naj kapela, bol som na nu aj v Prahe na Strahove ak zady ich zaznam z koncertu je skvely lebo oni su skvely a HOTOVO. Aj ked ZOO TV live from Sydney sa mi zdal ich naj koncert potom sa uz dost vykradali. ()

benedict 

všechny recenze uživatele

Je to jeden z mála koncertů,které beru vteřinu po vteřině se zatajeným dechem,roztančenou nožkou a otevřeným srdcem a nenajde se v něm ani zlomek důvodu k mé nespokojenosti! Mé nadšení po X...tisícátém vzhlédnutí a poslechu jen roste!!! ()

Naghavi 

všechny recenze uživatele

Americké publikum trošku vlažnější, ale ta hudba !!! 100 % za dokonalé provedení skladeb, nejvíce se mi líbily ''Gone'', '' In a Little While'' a ''The Fly''... ()

Reklama

Reklama