Reklama

Reklama

Cash (Orlando Bloom) se snaží žít poctivý a klidný život, ale když ho Velká kočka (Andie MacDowell) donutí vrátit se do jejích služeb, ukáže se, že je schopen všeho, aby ochránil město a jedinou rodinu, která mu zbyla. (Tomas.C.1509)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (22)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Až příliš moc rádoby stylizace a příliš málo se tady toho děje. Většina představitelů za zenitem a nebýt pár těch aspoň trochu bolestivých fatalit ani bych ty slabý dvě hvězdy nedal. Opakoval bych se, ale opět v duchu zatím opravdu slabého letošního filmového roku takže se vlastně není čemu divit.25% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

To nám ten Orlando dopadol. Musí hrať v takých béčkach a ešte aj doma sa musí kukať na Katy Perry bez mejkapu, čo je zážitok prudko odpudivej povahy. Niet divu, že mu dali rolu traumatizovaného chlapa. Jednoduchý film s akciou až na konci a všetkou tou žánrovou hyperbolizáciou, typickou pre lacnejšie filmy. ()

Reklama

xxmurphyxx 

všechny recenze uživatele

Legolas vstane z postele, zapáli si škváro, spraví tri zdvihy a päť klikov na verande chalupy v lesoch, nasadne na motorku a odfrčí v ústrety stojedenástim minútam nudy. Človek stále naivne čaká, že pozerá nejaký Céčkový slow burn z Amerického vidlákova, kde sa to ku koncu riadne rozbehne a vynahradí to predošlú hodinu trištvrte nudy, ale čakaj v lete Mikuláša. Kokot z toho. Tých pár akčnejších scénok postráda logiku, štýl aj napätie. Dajte pár autistom pištolky na kapsle a gumené nožíky a budete mať väčšiu zábavu. Dve hviezdy na Legolasa a Andy MacDowell už vráťte do hrobu, nedá sa na ňu pozerať. ()

Heywood 

všechny recenze uživatele

Vyjma překvapivého závěru skonu hlavního padoucha dýkou tam nebyl nápad, žádný nový prvek, bylo to nedomyšlené až tupé (DEA by se nezajímala o ilegální výroby drog?) a půlka filmu byla zoufale nudná. Pitomý ožrala co si napůjčoval také nebyl hoden obdivu a tak 2 kladné postavy a nulový soundtrack je málo na 2 hodiny předvídatelného konce, který se uslintaně doklopýtal do měřitelného kýče. 30% a dost. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Strašná pejčovina! Z nejakého dôvodu som si myslel, že Orli Bloom je bývalý agent a on to je len obyčajný, nemotorný farmár. Ak by som mal film k niečomu prirovnať, tak k jazde v lete na saniach. Veľké body si definitívne zaslúži u mňa akurát mladá Savannah za finálne 'zaklincovanie' celej tej béčkovej, amatérskej show. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie sa uskutočnilo v apríli 2022 v Campbellsburgu, Shepherdsville a New Castle, Kentucky. (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno