foto

Jeremy Ratchford

  • nar. 6.8.1965 (53 let)
    Kitchener, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Jeremy Ratchford je Kanadský herec narodený v roku 1965 v kanadskom Ontariu. O herectvo sa zaujímal od detstva, ale kým sa zaradil na tú správnu koľaj, vystriedal množstvo zamestnaní od predavača popkornu a deejaya, až po vyhadzovača. Do šoubiznisu sa dostal prostredníctvom reklám v rodnej Kanade. Najznámejšia z nich je pravdepodobne reklama na čokoládovú tyčinku Crispy Crunch.

Filmový debut zaznamel v béčkovom horore "Junior" v roku 1985. Tento žáner mu evidentne zachutil, keďže vzápätí prijal rolu motorkára v akčnom horore "The Vindicator". Jeremy začal v tých časoch naplno pôsobiť v Spojených štátoch, kde mal podstatne lepšie vyhliadky na kariérny vzostup.

V roku 1988 si zahral v známej americkej komédii "Číslo 5 žije 2". O pár rokov nasledovala hlavná rola v dráme "Change of Heart" a menšia rola v oscarovom westerne "Nezmieriteľní". Zároveň sa objavoval v množstve seriálov ako "Z jiného světa", "Příběhy Alfreda Hitchcocka", "Protiúder" alebo "Robocop".

V rokoch 1984 až 1986 si zahral vo fimoch "Small Gifts" a "Moonshine Highway", ktoré patria k jeho najobľúbenejším. Odvtedy sa začal Jeremy objavovať predovšetkým v populárnych a komerčne úspešných seriáloch ako "JAG", "Walker, Texas Ranger", "CSI" alebo "NYPD Blue". Od roku 2003 účinkuje v roli detektíva Nicka Veru v známom americkom seriáli "Odložený prípad" a do dnešných dní má tento sympatický herec na konte vyše 70 seriálov a filmov.

Jeremy rád počúvá Heavy metal a popíja Škótsku Whisky. So svojou rodinou žije v Los Angeles.

Richit

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dead Women Walking
Give Till It Hurts
2017 Small Town Crime
2015 Death Valley
2013 Lost on Purpose
2011 Nová republika
2010 One Angry Juror (TV film)
2008 Tvrdé palice
2002 Čistič
2001 Hotel "Století" aneb Historie jednoho pokoje
Policajtka
Sports Pages, The (TV film)
2000 Akce Pelikán
Černý jezdec (TV film)
1997 Home Invasion (TV film)
Peacekeepers (TV film)
1996 Blbouni
Cesta Měsíčního svitu (TV film)
Cesta domů
Generation X (TV film)
1995 Kde jsou ty prachy? (TV film)
Osudné svědectví (TV film)
Vězeňský kovboj (TV film)
Young Again
1994 Getting Gotti (TV film)
Small Gifts (TV film)
1992 Change of Heart
Nesmiřitelní
1991 The Events Leading Up to My Death
1989 Prom Night III: The Last Kiss
1988 Číslo 5 žije 2
1987 Hearts of Fire
1986 As Is (TV film)
Nelítostná pomsta
Snadná kořist (TV film)
The Truth About Alex (TV film)
Young Again (TV film)
1985 Junior

TV seriály

2018 Posedlý pomstou (TV seriál)
Absalom (S02E05)
2017 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
New Orleans - Přísně tajné (S03E20)
2016 Chicago P.D. (TV seriál)
300,000 Likes (S04E07)
Workaholics (TV seriál)
Always Bet on Blake (S06E09)
2015 Sběratelé kostí (TV seriál)
Nebezpečná hra (S10E15)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Den u soudu (S13E09)
2012 Prozíravost (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2011 Shameless (TV seriál)
Father Frank, Full of Grace (S01E12)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Navěky ztracený (S02E12)
2010 Odložené případy (TV seriál)
Rána (S07E22)
Skoro jako v ráji (S07E21)
Volná láska (S07E20)
další epizody (8)
2009 Odložené případy (TV seriál)
Vražda na ledě (S07E10)
Debatní kroužek (S07E09)
Číst mezi řádky (S07E07)
další epizody (21)
2008 Comanche Moon (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Křídla (S06E11)
Jiná kampaň (S06E10)
Děvče z magazínu (S06E09)
další epizody (18)
2007 Odložené případy (TV seriál)
Rodina (S05E11)
Spravedlnost (S05E10)
Šílená po klucích (S05E09)
další epizody (24)
2006 Odložené případy (TV seriál)
Červení a modří (S04E11)
Navěky modrá (S04E10)
Osamělá srdce (S04E09)
další epizody (24)
2005 Odložené případy (TV seriál)
Frankovy lahůdky (S03E10)
Perfektní den (S03E09)
Čest (S03E08)
další epizody (23)
2004 Odložené případy (TV seriál)
Dům (S02E10)
Lovec myšlenek (S02E09)
Rudá záře (S02E08)
další epizody (23)
2003 Odložené případy (TV seriál)
Stopař (S01E10)
Pocity viny (S01E09)
Babočkové odlétají (S01E08)
další epizody (10)
2002 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Zakázané uvolňování (S02E16)
2001 Torontské stíny (TV seriál)
1999 Turks (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Případ Rivers (S04E15)
1998 Sedm statečných (TV seriál)
Thornberryovi na cestách (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Školní ples (S03E05)
Vejce zla (S02E12)
1997 Advokáti (TV seriál)
Brooklyn South (TV seriál)
1996 Ochránce (TV seriál)
Poltergeist (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
1994 Lonesome Dove: The Series (TV seriál)
Robocop (TV seriál)
TekWar (TV seriál)
1993 Matrix (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Rušný svět Richarda Scarryho (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1992 Secret Service (TV seriál)
X-Men (TV seriál)
1991 Z jiného světa (TV seriál)
1990 Protiúder (TV seriál)
1988 9B (TV seriál)
Katts a Rinnie (TV seriál)
Kids in the Hall, The (TV seriál)
Válka světů (TV seriál)
Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
V mlze (S04E01)
1987 Diamonds (TV seriál)
Street Legal (TV seriál)
1986 Campbellovi (TV seriál)
The Lawrenceville Stories (TV seriál)
1985 Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
Prokletá noc (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
Hangin' In (TV seriál)

Dokumentární

1992 Savage Christmas: The Fall of Hong Kong, A (TV film)

TV pořady

1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace