Reklama

Reklama

Mach a Šebestová

(seriál)
  • Československo Mach a Šebestová (více)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Kdo by neznal těchto původních 13. úsměvných kreslených příběhů (Večerníčků), jedné povedené dvojice školáků, a všech jejich přátel. (Karlos80)

Recenze uživatele Petroff k tomuto seriálu (3)

Mach a Šebestová (1976) 

Pán ztratil brýle.... a brýle se bez brýlí špatně hledají... Mirek Dušín Mach a Jarka Metelka Šebestová ale pánovi pomůžou brýle najít a dostanou za to "mobila s přáními" ... Této de fakto nejdůležitější postavě celé ságy není v příbězích Macha a Šebestové věnován prakticky žádný prostor. Nevíme odkud pán přišel, kam míří, jeho sociální zázemí ...jeho původ... nevíme o něm vlastně nic. Přitom nebýt jeho, česká pohádka by byla o dost chudší... Milého pána poslat z fleku do Bohnic, protože dát dvěma dětem za nalezení brýlí moc přát si cokoli na světě, to je trochu hustý kafe, no né? Tím spíš, že mohl vytáhnout sluchátko z kapsy a přát si své brýle na nose, že ano... Tohle je ale fakt stupidní komentář, viďte? :D ()

O utrženém sluchátku (1976) (E01) 

Tohle je prostě záhada. Proč si pán se sluchátkem prostě nepřál své brýle zpátky na nose? ()

Kropáček má angínu (1978) (E04) 

Kdo by si nepamatoval rohlíky s máslem plavoucí v Kropáčkově žaludku, ty odporný chlupatý bacily ... Macha s kladivem a Šebestovou s vidličkou... ()

Reklama

Reklama