foto

Pavel Jelínek

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

1993 Král posledních dnů (TV film)
1992 Městem chodí Mikuláš (TV film)
1990 O Janovi a podivuhodném příteli (TV film)
1989 Dynamit
1988 Oznamuje se láskám vašim
1987 Kam, pánové, kam jdete?
1986 Hry pro mírně pokročilé
Smrt krásných srnců
Zkrocení zlého muže
1985 Balada o snu (divadelní záznam)
Dobré světlo
Duhová kulička (TV film)
1984 Barrandovské nocturno aneb Jak film zpíval a tančil
1983 ...a zase ta Lucie!
Fandy, ó Fandy
Jára Cimrman ležící, spící
Lucie, postrach ulice
Sestřičky
1982 Krtek ve městě
S tebou mě baví svět
1981 Pozor, vizita!
Počítání oveček (TV film)
Řetěz
1980 Bruncvík a lev
Cukrová bouda
1979 Cvrček a bombardón
Cvrček a slepice
Lásky mezi kapkami deště
Modrá planeta
Zlatí úhoři (TV film)
1978 Setkání v červenci
Tajemství Ocelového města
Čekání na déšť
1977 Co jsme udělali slepicím
Nepřemožitelný nápis
Oddechový čas
Romance Helgolandská
Talíře nad Velkým Malíkovem
Ze života dětí
1976 Dům Na poříčí
Ostrov stříbrných volavek
Paleta lásky
1975 Akce v Istanbulu
Co jsem princi neřekla
Krtek a vejce
Pro nemoc zavřeno
Zrcadlo pro Kristýnu
1974 Krtek a zápalky
Lidé z metra
Pivo přes ulici
Sedmého dne večer
1973 Automatic
Horolezci (TV film)
Malý blesk
Tvář
Vodnická pohádka
Vysoká modrá zeď
1972 Aféry mé ženy
Silnice (TV film)
Svatba bez prstýnku
1971 Hodina modrých slonů
Klícka (TV film)
Klíč
1970 Svatá hříšnice
Šest uprchlíků (TV film)
Žižkův meč (TV film)
1969 Hrozné děti (TV film)
Krimi revue (TV film)
Pražská romance (TV film)
1968 Bylo čtvrt a bude půl
Pražské noci
1967 Sedm havranů
Vltava 12° (TV film)
1966 Ženu ani květinou neuhodíš
1965 Alibi na vodě
Úplně vyřízený chlap
1963 Mezi námi zloději
1962 Dva z onoho světa
Komu tančí Havana
Kuřata na cestách
1961 Spadla s měsíce
Červnové dny
1960 Všude žijí lidé
1959 První a poslední
Přátelé na moři

TV seriály

1987 Gagman (TV seriál)
1985 Vlak dětství a naděje (TV seriál)
Návrat domů (E06)
Moje druhá první láska (E05)
Válka si nevybírá (E04)
další epizody (6)
1977 Mach a Šebestová (TV seriál)
Školní výlet (E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace