Reklama

Reklama

Štaflík a Špagetka

(seriál)
  • Československo Štaflík a Špagetka

Série(3) / Epizody(39)

Recenze (48)

Zagros 

všechny recenze uživatele

Štaflík a Špagetka jsou další z dlouhé řady našich večerníčků. Jako malý jsem to sledoval a bavili mě, jako dospělý jsem se k nim ale už nikdy nevrátil. Přeci jen konkurenci měli obrovskou a k tomu úplně nejlepšímu nikdy nepatřili. Průměrné tři hvězdy pro průměrný večerníček. Průměrný ovšem tentokrát neznamená špatný. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Z té škály animačně obdobných Večerníčků (Rákosníček, Malá čarodějnice, Kubula...) dost možná nejslabší kousek, stále ale krásně nostalgický. S klidem na duši můžu říct, že i Štaflíka jednou budu pouštět mým dětem, už jen proto, abych je odradil od odpadních pořadů, které jsou pro tuto věkovou skupinu vyráběny v dnešní době. ()

Reklama

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Jeden z posledních a celkem i zdařilých odpočinkových animovaných večerníčků od tohoto tvůrce a mistra svého řemesla. Kdy jsem ho viděl poprvé to už si bohužel nepamatuji. Kdy naposledy? Snad před dvěma roky. Celkem jsem se ale vždy u tohoto poměrně dlouhého seriálového večerníčku bavil. Tuším že snad měl celkem na 26 pokračování ale určitě až nevznikl v osmdesátých letech jak je zde uvedeno.. Tuším že měl dvě série jedna byla byla určitě už vysílána v sedmdesátých letech, a ta druhá někdy začátkem devadesátých let. Ta už se ale nevyrovnala té první tuším že třináctidílné..Příjemné časy to tenkrát stejně byli. Lepší průměr 3,5/5. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Kreslený seriál Štaflík a Špagetka se poprvé, ještě černobílý a s původním názvem Psí život, objevil v televizi v roce 1971. Viděl jsem i díly z léta páně 2014 a nechápu, proč se někdo do něčeho takového pouští. Kouzlo je dávno pryč, kdykoliv tvůrci navazují na starší díla, platí jediné: bojím, bojím!! ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Jako dítěti mi tihle psíci přišli sympatičtí, ale něčím divní. O něco později jsem přišla na to, čím mi přijdou divní, orientací až dezorientací. Mé prozření přišlo u toho dílu, kdy si opatřili štěňátko. V hodnocení jsem přísná, protože tehdy byly lepší večerníčky, když to porovnám se současnými krysáky, musela bych duu Š + Š napálit pět hvězd. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Prvých 13 dielov bolo natočených čiernobielo. (MerlinPolcic)
  • Původní název animovaného seriálu byl „Psí život“. [Zdroj: Cinema 8/2018] (ČSFD)

Reklama

Reklama