Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Seriál navazující na film Transformers the Movie. Přestože Autoboti vyhráli nad zlotřilým Unicronem, ještě nevyhráli nad ještě horšími Deceptikony v čele s Galvatronem (Megatronem, kterého vskřísil Unicron, dal mu nové tělo a nové jméno Galvatron). Přestože Autoboti už nemají moudrého a silného Optima Prima, který by jim dokázal opravdu pomoci, musí se Autoboti spolehnout na Rodima Prima (dřívějšího Hot Roda), který se teprve účí jak být správným vůdcem. Autoboti i Deceptikoni vybudují na Zemi svá města: autobotí město Metroplex a deceptikoní město Triptikon. Bohužel někdy až příliš se svými přáteli okusí, jaké to je, když nemají po boku moudrého Optima Prima. A tak i Rodimus Prime pozná, jaké to je být vůdcem a stát proti Galvatronovi.

Přestože je Optimus mrtvý, později jeho tělo objeví skupinka lidí, která často pročesává vesmír v naději, že něco najde. Se zprávou se vrací na zem, aby uvědomili Autoboty. I přes všechny překážky Optima vzkřísí a tak si alespoň na pár dnů dají Autoboti s Deceptikony smír. Ze strachu z Optima Prima, Deceptikoni odletí na nedaleký a nově opravený Cybertron a tam posbírají celou armádu, aby mohli zaútočit znovu. A tak válka začíná nanovo. (ČSFD)

(více)

Diskuze

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

Celkem slušný a jsem rád že byli použity i postavy, který nebyli v seriálu známý, ale přesto..... některý věci byli nedokončeny nebo naprosto divný.

Reklama

Reklama