Reklama

Reklama

Bourák

  • USA Breaker! Breaker! (více)
Trailer

VOD (1)

Řidič náklaďáku (Norris), který hledá svého dávno ztraceného bratra, se s kamarády stejné profese octne ve městečku plném korupce, kde se zjevně každý, od policie až po soudce, nechává uplácet. Dají jim nespravedlivě pokuty, aby z nich dostali peníze, a nechtějí je nechat projet, dokud nezaplatí. Řidiči se rozhodnou vzít věci do svých rukou a proti zkorumpovaným úředníkům společně připravují pomstu. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (39)

sud 

všechny recenze uživatele

Sedmdesátá léta neodvratně končí - éru velkých bouchaček a ran tvrdou pěstí, které bolí střídá éra bojových umění, kopanců a nesmrtelných akčních hrdinů. Ačkoli filmy o bojovém umění nevyhledávám, zkusil jsem to a musím konstatovat, že je to velice slabé i na Chucka Norrise. Od příběhu jsem nic nečekal, ale ani bitky nestojí za moc. Za závěrečný souboj a prostředí texaského městečka 20%. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Sorry Chucku, ale tohle je peklo. Ano občas to je i až tak špatný film, že se lze bavit nad neschopností tvůrců, ale spíš je to jenom hrozná sračka a i těch 80 minut jsem vyloženě protrpěl až do konce. Tak jasný no každej nějak začínal, tak z úcty k Chuckovi nedám odpad, ale v top tisíc nejhorších je to zcela právem.10% ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Chuck Norris na dieselovém oři a s tváří hladkou jak dětská prdelka hledá bratra, co vypadá jako jeho syn a jako průvodní jev samozřejmě sjedná spravedlnost ve zkorumpovaném městečku. Místo koltů má kopy na trup, místo opakovačky kopy z otočky a když je nejhůř, přivolá se vysílačkou kavalérie na dalších smradlavých koních. Výběr herců zcela korespondující s hillbilly blues doprovodem, děj prostý jako jeho účastníci, pár doušků podprůměrné akce a pochopitelně finální duel dobra se zlem. V ohradě, se symbolikou cválajícího koně a komplet ve zpomalených záběrech. Hulette evidentně myslel na diváka a chtěl co nejvíce oddálit moment, kdy celá tato paráda bude muset skončit.. ()

castor 

všechny recenze uživatele

„Je-li nutná síla, je třeba postupovat odvážně, rozhodně a důkladně!“ I takové skvosty zaznívají z úst postav ve městečku, ve kterém bují korupce a kdekdo rád přijme nějaký ten úplatek. Soudce nevyjímaje. Řidič náklaďáku Chuck Norris to tak ale nenechá a sem tam někoho kopne otočkou do břicha. Kaskadéři asi zrovna nebyli k mání, protože jeho soupeři k zemi padají jak pecky, a on sám vypouští připitomělé repliky. Jeho (brzy vousatá) image skromného klaďase ale americkému publiku imponovala, v béčkových vodách byl jako ryba ve vodě a byl přesně tím zástupcem, který na čas utnul éru velkých bouchaček a ostrých slov, kterou vystřídali hbití mistři bojových umění. Jen tady to bylo zatraceně slabé. ()

kobejn 

všechny recenze uživatele

jasně, nechtěl sem po práci koukat na buňuela nebo godarda, řek sem si, dám si oddechovku s čakem, ale nečekal sem, že to bude taková oddechovka, kde sou všichni kromě čaka totální dementi a film natočil nějakej retard, no nic, čak za nic nemoch, todle natočil nějakej idiot halt. A jak se k tomu přichomejt Jack Nance z Mazací hlavy, to je taky kuriozita. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (2)

  • John David (Chuck Norris) během snídaně zjistí, kde je jeho bratr a běží z domu do svého auta, do kterého nasedne a hned zařadí a odjede, a to bez nastartování. (McFly2)

Reklama

Reklama