Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři svérázní studenti Derek, Jones a Travis se rozhodli zpracovat pro svou závěrečnou ročníkovou práci zdánlivě nevinný projekt: Jak vznikají a jak se šíří pomluvy? Ale to první, co pro svou práci potřebovali, byla právě ona fáma. A tak jedné noci, když spatřili v jednom klubu v objetí Beaua a Naomi, dostali ďábelský nápad, že upřímný vztah zamilované dvojice bude sloužit jako základ jejich pomluvy. A pak už bylo dílem okamžiku vypustit vražednou fámu... Naomi, po celém campusu známá svým zásadním odmítáním předmanželského sexu se záhy dozví, že při svém odchodu z nočního klubu byla znásilněna. Ona si však, díky přemíře alkoholu vypitého ten večer, pamatuje pouze to, že odešla se svým přítelem Beauem. A tak vzniká podezření, že byla znásilněna právě Beauem! Přízrak pomluvy obludně narůstá a nedá se zastavit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (83)

MareT. 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy z takového prostředí, mám rád filmy, kde jsou mladí rozmazlení a můžou si dělat co se jim zlíbí! Mám rád i to, když se na konci filmu ukáže, že je to všechno tak trochu jinak. A taky to, že z tak všední záležitosti, jako je drb, se udělá perefektní zápletka! Proč teda jen 3*? Od začátku tušíte, že se něco chystá, a přibližně v polovině filmu vám to pak dojde! ()

Deftie 

všechny recenze uživatele

Slabučké štyri hviezdičky, ale keďže som od filmu toho veľa nečakala... Trojica hrala vcelku solídne, ale napriek tomu film pôsobí dosť lacno, neviem, aký bol rozpočet, ale ak nižší, tak dalo by sa to napísať na vrub jemu. Čo sa týka deja a hlavne konca, mám taký pocit, že scenárista a aj režisér chceli ulahodiť americkému publiku a naservírovať nejaké morálne posolstvo a víťazstvo tých dobrých, ktorí sú samozrejme od temer prvého momentu jasní a ten, čo sa zdal byť hajzel, napokon aj bol a práve to mi vadilo najviac. Nemám rada, keď hneď viem, kto je dobrý a kto zlý a že všetci nevinní sú skutočne nevinní, ktorým manipulácia je cudzia ako mne nemecké romantické filmy. Plusom však je krásne rozbehnutá psychológia postáv (ale nedokončená) a dopad klebiet nielen na ,,obete", ale aj na ,,vinníkov". ()

Reklama

Mauric 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem se musel podívat už jenom ze zájmu.Kamarád doporučoval(jak typické)a mě to nedalo a když se tenhle film objevil u nás doma,tak jsem ho se zvědavostí a značnou skepsí začal sledovat.Je to pěkný námět,ale spíš pro knihu,která se zaobírá psychikou člověka,lidské společnosti asds. než pro film.Až na ten (ta překombinovanost mě doslova kopla do řitě) konec se mi to líbilo,škoda jen,že je to takhle zabitý.Svižná teenagerovka na jedno použití,přesto jedna z těch nadprůměrných. ()

Chamyl 

všechny recenze uživatele

Ten závěr to opravdu zabil. Po celou dobu je to docela slušný film o síle pomluvy i o její schopnosti růst a žít svým vlastním životem zcela nezávisle na původní verzi či pravdě vůbec. Kdo tohle někdy zažil na vlastní kůži, tak potvrdí, že drby takhle opravdu fungují a že jsou jak atomová bomba - nic je nezastaví. Snaha šokovat tvůrcům zlomila vaz a zbytečně v posledních 10 minutách pohřbila to, co se pracně celý film budovalo. Škoda, nicméně Kate Hudson to opravdu seklo a tak přimhouřím oči a zůstanu u tří hvězdiček. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Označení klasický teenagerský thriller se pro tento snímek hodí dokonale. Zápletka je jednoduchá, napětí se slušně stupňuje, herci se moc nesnaží (ani nemusí) a stejně jim nelze nefandit, a to vše je pak zabaleno do slušivého kabátku odsýpající režie s bezvadně podkreslující hudbou. Vzhledem k tomu, že se prvoplánově jedná o lehce stravitelný film, jehož účelem je především pobavit, tak mu snad ani nejde vytknout absurdní vyhrocování klepů, jejichž název snímek v doslovném překladu originálu nese. Podobně si potom příliš nestěžuji na občas nesmyslné reakce a chování postav, čemuž nasadil korunu nereálný konec. Důležité tedy v tomto případě je vědět, jak k filmu před začátkem přistoupit: kdo mnoho nečeká, hodně dostane... Taková menší sranda nakonec: Norman Reedus vypadá jako mladší brácha Sama Worthingtona! ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama