foto

Roman Podhora

  • nar. Fernie, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Orchard
2014 Along Came a Nanny (TV film)
2011 Nezvratný osud 5
2010 Sins of the Mother (TV film)
2008 Every Second Counts (TV film)
Kmen Andromeda (TV film)
Mořská bestie (TV film)
2007 Savage Planet (TV film)
The Bad Son (TV film)
2006 Já jsem ty a ty jsi já
Strážce
Vlci
2005 Přepadení 13. okrsku
Příběh Donalda Trumpa (TV film)
Těžká váha
Vdova s duší ďábla (TV film)
2004 Resident Evil: Apokalypsa
Tajná zpověď
The Limit
2003 Zločinné myšlenky
2002 Chicago
K-19: Stroj na smrt
Kainovo pronásledování: Tvář (TV film)
Poslední volání (TV film)
Skleněná past (TV film)
2001 Jason X
Judgment
Ostrovní zprávy
Pro lásku k Olivii (TV film)
Soudce (TV film)
Výpadek proudu (TV film)
2000 Alley Cats Strike (TV film)
Dotek zla
Fáma
Mail to the Chief (TV film)
Vražda v dámském klubu (TV film)
Vražedný pohled lásky (TV film)
1999 Dash a Lilly (TV film)
Krutý zákon (TV film)
Poslední svědek (TV film)
Smrt milionáře (TV film)
Strom splněných přání
The Five Senses
Záhada jedné dámy (TV film)
1997 Dead Man's Gun (TV film)
Dokonalá matka (TV film)
Katastrofa letu č.19 (TV film)
Když je vrah na blízku
Náklaďáky (TV film)
1996 Abducted: A Father's Love (TV film)
Night Visitors (TV film)
Sabotáž
Skutečné obvinění (TV film)
1995 Deadly Love (TV film)
Míra viny (TV film)
Nerovný zápas (TV film)
Pád letu 174 (TV film)
She Stood Alone: The Tailhook Scandal (TV film)
1994 Moment of Truth: To Walk Again (TV film)
Nesmrtelný (TV film)
Silueta (TV film)
Whale Music
Šance na přežití (TV film)
1993 Dítě navíc (TV film)
Lhářka prolhaná (TV film)
Tomcat: Dangerous Desires
Zemětřesení na dálnici 880 (TV film)
1992 Home Movie (TV film)
Soudruzi v akci (TV film)
1991 Bingo
Vánoce na Divison Street (TV film)
1990 Smrtelná odplata (TV film)
Čtvrtá válka
1989 Penthouse, The (TV film)
Quarantine
The Experts
1988 Noční můra v Bittercreeku (TV film)
1987 Dokonalá zrada (TV film)
1986 Vánoční hvězda (TV film)
1985 Jsem už dospělý (TV film)

TV seriály

2018 The Crossing (TV seriál)
Pilot (E01)
2017 The Good Doctor (TV seriál)
Burnt Food (S01E01)
2012 Alcatraz (TV seriál)
Guy Hastings (E05)
Hranice nemožného (TV seriál)
Vítejte ve Westfieldu (S04E12)
2011 Kauzy podle Kate (TV seriál)
Bridges (S01E10)
Lovci duchů (TV seriál)
Mommy Dearest (S06E19)
Smallville (TV seriál)
Fortune (S10E15)
2008 Agentura Jasno (TV seriál)
Jízda smrti (S03E03)
Muži na stromech (TV seriál)
Příběh dvou ledvin (S02E13)
2007 Lovci duchů (TV seriál)
Nightshifter (S02E12)
2006 The State Within (TV seriál)
2005 Tilt (TV seriál)
2003 Pohřešovaní (TV seriál)
2002 Odysea 5 (TV seriál)
Street Time (TV seriál)
Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
2001 Doc (TV seriál)
Mutant X (TV seriál)
Torontské stíny (TV seriál)
2000 Our Hero (TV seriál)
Lovci pokladů (TV seriál)
Cikánská skládačka (S02E06)
1999 Total Recall 2070 (TV seriál)
Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Once Upon a Time in the West (S04E06)
1998 The Famous Jett Jackson (TV seriál)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
Lexx (TV seriál)
Země: poslední konflikt (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Těla jako důkaz (S03E16)
1996 Agenti z podsvětí (TV seriál)
Dva (TV seriál)
Poltergeist (TV seriál)
Traders (TV seriál)
1994 Lonesome Dove: The Series (TV seriál)
Průvodní jevy (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
1991 Palace Guard (TV seriál)
Street Justice (TV seriál)
1989 Neon Rider (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Carla a Roxy je jedna žena (S05E10)
1988 Jump Street 21 (TV seriál)
Slippin' Into Darkness (S03E02)
1987 Airwolf (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
Honor Bound (S02E08)
Wiseguy (TV seriál)
1985 Stingray (TV seriál)
1972 The Beachcombers (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace