Reklama

Reklama

Klauni zabijáci

  • Česko Klauni zabijáci z vnějšího vesmíru (festivalový název) (více)
Trailer

V lese se najednou objeví neznámé cirkusové šapito. Majk (Grant Cramer) a Debi (Suzanne Snyderová) zajdou do tohoto podivného cirkusu, kde potkají klauny. Ti nejsou tak legrační, jak se zdálo, protože se živí lidským masem a každého člověka, který vstoupí do cirkusu zabijí. Nic lidského nemůže vraždící klauny zastavit... (Fine Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (122)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Překvapivě kvalitní a zábavný film ve kterém emzáci vypadají jako klauni a jejich spaceloď jako cirkusový stan. Ptáte se proč? No protože prostě proto...A o tom to celé je. Pakárna která funguje jen proto, že prostě může. Ale netáhne to jen a jenom ten prvotní absurdní nápad. Je v tom kus práce, sympatičtí herci, kteří se drží přesně v té vrtkavé poloze komedie s pokrfejsem, relativně vtipně a hravě napsaný scénář atd.. =Fajnovka, libovka, brakovka.... někde mezi 3 a 4 ()

togaf 

všechny recenze uživatele

Film sám o sobě byl občas dobrý - klauni byli super, občas dost nudní a navíc mi znechutili cukrovou vatu, kterou miluju. ALE při promítání NA Festivalu otrlého diváka film namluvila tak úžasná slečna překladatelka, že jsem hodnocení zvedla o jednu hvězdičku, navíc ta atmosféra festivalu s živými klauny a reálnými balónky a lízátky a popcornem (a pivem) byla tak nezapomenutelná, že prostě musím dát 4*. A že to s filmem nesouvisí? NO A CO. ()

Reklama

Compadre 

všechny recenze uživatele

Stephen Chiodo natočil jen jediný film a hned takovouhle "bombu." Zabijáčtí klauni z vnějšího vesmíru je brutální komedie z hrubě béčkového ranku, který určitě nesedne kdejakému tuctovému filmovému fandovi, ale ortodoxnímu příznivci brakových filmů tohle udělá zaručeně dobře. No...už podle názvu se člověk nemůže splést...a odted si budu dávat na klauny hódně velkýho bacha...vřele doporučuju! ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelný film, v kterém nevíte jestli se smát, plakat nebo být naprosto nadšení. Celý klan Chiodoů si udělal radost, když Stephen režíruje podle scénáře Charlese a Edwarda Chiodo. Jejich nápad je překvapivě jednoduchý a až děsivý. Natočit film o klaunech z vesmíru, kteří si ve svém stanu připravují zakuklené lidi na zpáteční cestu, chtělo nejen obrovskou odvahu, ale také odhodlání. Nechápu, kdo dovolil vzniknout Klaunům zabijákům, ale pokud chcete dostat někdy dítě do cirkusu určitě mu tohle nepouštějte a pro ty starší... Už nikdy nebudu nejen na cukrovou vatu, ale i na klauna pohlížet stejně. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Moja predstava dokonalého filmu. Tak zvrhlé, tak úchylné, tak bizarné, tak zábavné. Najlepšie je, že klauni z plátna vôbec nezlezú. Celý film má krásne bizarní vizuál, klauni sú riadne pekelný a film je pretkaný čiernym humorom. Postavy sa chovajú ako banda dementov a logika im nič nehovorí (klaunský stan v lese je podľa nich niečo normálne), čo len dodáva filmu na brakovej kráse. Zbožňujem klaunov v hororoch a spĺňajú presne moje najtajnejšie a najbizarnejšie túžby v hororoch. ()

Galerie (106)

Zajímavosti (9)

  • Obrovského klauna zo záveru filmu prezývaného "Klownzilla" zahral jeden z bratov Chiodovcov. (beso74)
  • V scéne, keď je Debbie (Suzanne Snyder) v kúpeľni a je napadnutá malými hlavami klaunov, môžeme jasne vidieť, ako sú v stene porobené diery, cez ktoré vedú káble, ktorými sú príšery ovládané členom štábu. (tXtX)
  • Aj keď všetky autá vo filme majú poznávacie značky New Yorku, na ulici je možné zhliadnuť tabuľu s nápisom "California Highway 152". (beso74)

Reklama

Reklama