Reklama

Reklama

Žába za všechny peníze

  • USA One Froggy Evening
všechny plakáty
Rodinný / Animovaný / Krátkometrážní / Komedie
USA, 1955, 6 min

Režie:

Chuck Jones

Obsahy(1)

Při bourání budovy objeví muž v základním kameni plechovou krabičku a v ní žábu. Žába si nasadí cylindr, začne zpívat a tančit. Muž si ihned představí, kolik by mohl vydělat peněz, kdyby žába pro něj veřejně vystupovala. Vezme ji ukázat producentovi, jenže žába nejeví nejmenší zájem začít s produkcí. (Snorlax)

Recenze (12)

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Muž objeví v základech zbořeného domu krabici, ze které vyskočí žába a začne zpívat. Nadšený běží za agentem, do divadla a vůbec všude možně, jenže žába očividně nebude zpívat v přítomnosti další osoby... ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Muzikálově laděná záležitost a tancujícím žabákovi – průměr ve všech možných ohledech. Další, prosím! ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

YouTube/// Obsazení 6/10 Děj 9/10 Hudba 7/10 Efekty 4/10/// +děj, pointa -animace/// Moje první movíčko z YouTube a hned trefa do dobře vypointovaného videa. Pěkně jsem se zabavil, jen animace mě tolik neoslovila, ale rozhodně doporučuju./// Celkem 72%/// ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Tohle krátké animované hudební zjevení mě naprosto dostalo. Výborný nápad, animace, spád, vtip a nakonec i poselství a závěr ve formě sci-fi z roku 2056. Bomba! ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážní animák těžící z celkem jednoduché zápletky o zpívající žábě a (nepovedeném) plánu na zbohatnutí, který je doplněný o chytlavou ústřední píseň. ()

anais 

všechny recenze uživatele

Chlapík najde zpívající žábu a rozhodne se na ní vydělat. Jenže ona zpívá vždy v nevhodný okamžik: Hello my baby... A teď si konečně mohu plně vychutnat Spaceballs:) ()

nemorino 

všechny recenze uživatele

Zábavný príbeh o nájdení spievajúcej žaby .. Jej nový majiteľ má veľké oči, že pomocou nej zbohatne a tak ide za agentom. Lenže ona spieva presne vtedy keď si ju nikto nevšíma. Keďže u agenta neuspeje prenajíma si na vlastnú päsť divadlo no bezvýsledne. Ďalej už nebudem prezrádzať; treba vidieť! Už len poznamenám, že tento kraťas je kritikou považovaný za jeden z najlepších animovaných krátkych filmov všetkých čias. V roku 2003 bol film vybraný United States Library of congress ako "kultúrno významný" pre uchovanie do Národného filmového registra . ()

xstar 

všechny recenze uživatele

Tak tento ''animáček'' som si pozrel vďaka filmu Maska Junior. A Musím povedať, že to je fakt umelecké dielo. Piesne ako: ''Hello! ma baby'' alebo ''Please don't leave me when I'm gone'' sú jedinečne a príjemne zdobia celý film. U mňa 5. ()

!Borec! 

všechny recenze uživatele

Nic ohromujícího, ale v té době dá se říci "novátorské"...v nynější době už jaksi omšelé, ale stejně vtipné ()

Reklama

Reklama