Reklama

Reklama

Zrození Evy

Obsahy(1)

Byla stvořena v perfektním světě. Jmenuje se Eva - čistá, nevinná, dech vyrážející krása. Žije v dokonalé harmonii se světem kolem ní. Ale zjišťuje, že není sama. Tady začíná její putování. Zvědavost poháněná touhou najít spřízněnou duši a jediný prvek přírody, který dosud neznala... lásku, erotiku, sex. Na jedné straně úžasná projížďka krásami panenské přírody Karibiku a Severní Ameriky, na straně druhé vás svede světová topmodelka Inger Ebeltoft známá svou nevůlí svlékat se. (Intersonic)

(více)

Recenze (25)

T2 

všechny recenze uživatele

Vizuál je fajn ale to je asi tak všetko, časom to ale začne aj keď je to pekne nasnímané nudiť, o niečo lepšia je podobná Baraka. ║Rozpočet 3milióny CADTržby USATržby Celosvetovo ()

maxi6 

všechny recenze uživatele

Zfilmovaná poezie, souznění lidského těla s přírodou, láska, zrození.....panoramatické záběry Karibiku, Sev. Ameriky, Mexika spolu s nádhernou relaxační hudbou od Moby, Deep Forrest, Delerium vám absolutně dobijí ztracenou energii a přesvědčí, že ještě existují na světě krásné věci, které je potřeba zanechat našim dalším generacím v panenské čistotě...... ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, jako by tvůrci filmu měli, stejně jako já, rádi filmovou baladu Baraka - Odysea země. Jenom jim tam chyběla krásná nahá ženská a tak natočili tohle. Ale jako film pro relaxaci to beru. Mimochodem k relaxaci mám ještě jiné DVD - Akvarium. Člověk si vybere nějaké akvárium, nebo lesní tůňku či potůček, a rybičky se mu za zvuků relaxační hudby mrcasí sem a tam po obrazovce ... A neruší mě u toho žádné kozy, kozičky, natožpak jeskyňky :-) ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Obrázky z módnych, inšpiratívnych, prírodných magazínov, sa stali pohyblivými. Bez slova, bez emócií, za to ale so sexy Evičkou a dá sa povedať že pulzujúcim erotogénom. ()

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Dám za tie trojky aspoň hviezdu? Nie! A prečo? Lebo každý vie že som skôr na zadky. Celkom pekná milfka prestiháavná zábermi na šutry, more a rieky. Experiment alebo alebo zle zostrihané homovideo z dovoleniek? Rednex mali aspoň tú súdnosť, že Spirit of the Hawk zostrihali na niečo cez 4 minúty. Toto už bolo na dlho a po čase sa už i tie kozy zunujú. ()

mysiak odpad!

všechny recenze uživatele

Umelecká vtákovina, ktorý je niečo medzi soft pornom a hudbou - Zvuky mora...ani tá modelka nevyzerá nejako extra... ()

MadBigMax 

všechny recenze uživatele

Ta krajina je nádherná, hudba ojedinělá ale to oslavování lidské krásy nebylo ono, prostě nemastná neslaná podívaná s herečkou s určitě velkými....................................ambicemi. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Tento zeměpisný dokument měl podle obalu a napsaných propozic oslavovat i ženské tělo, ale nakonec zde v krásných záběrech americké scenérie je místo jen pro pár aktů, které ukazují krásu lidského (hlavně ženského) těla, ale moc ji neoslavují. Film je provázen nádhernou hudbou, ale po hodině to celé splyne v jeden útvar a jeden guláš. A nakonec v paměti stejně uvízne pár záběrů hor, pouští a oceánu. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Zopár vydarených záberov a príjemná hudba, ale okrem toho nič čo by stálo za pozornosť. Teda okrem tých fajných ceckov v každom treťom zábere. 40% ()

Brandon 

všechny recenze uživatele

Poté, co jsem nedávno navštívil pomyslnou galerii Baraka, prošel jsem i další, neméně fascinující. Kromě úžasných záběrů dokonalé přirody, galerie EVE nabídla i to nejkrásnější, ale zároveň nejzrádnější, co se na modré planetě nachází - Ženu. Inger Ebeltoft byla jakousi průvodkyní symbolizující nevinost, čistotu, která na cestě krajinou sní fantazie a hledá ... Hádejte co;-) Mimo výborné kamery, pěkných aktů a úžasné hudby je dokument (nebo báseň, nevím jak to nazvat) prokládán za každou kapitolou i citací. Neodpustím si některé zde uvést:"Měl jsem sen, který nebyl jen pouhým snem." Lord Byron, "Jsi potichu a mluví, promluvíš a mlčí." Hsuan-Chiao, "Duše se setkávají na rtech milenců." Percy Bysshe Shelley ()

Radim 

všechny recenze uživatele

Nejde ani tak o film, jako spíše o psychoterapii. Příroda, voda, hudba, barvy, těla - vše namixováno do působivého celku, kterému ale chybí dynamika. ()

chaometic 

všechny recenze uživatele

Zrození evy byl tak filmově zpracován, že jsem cítil samotné rozjímání. Je ten emocionální prožitek, který dokáže rozproudit vaše touhy, lásce k přírodě a vášně. ()

Mat21 

všechny recenze uživatele

Leckdo by se domníval, že Eva vzešla z Adamova žebra. Ne, kdepak. Eva povstala ve velkolepém přírodním chrámu Arizonské pouště. Překrásná a nezatížená hříchem, Eva se stává naším průvodcem po nejnádhernějších přírodních rezervacích severní Ameriky. V bezeslovném eposu jedoucím na vlně lyrické hudby musí být uchvácen každý divák se sklony k umělecké fotografii. Již mnozí se pokoušeli zachytit svými objektivy vyzývavé křivky nahého ženského těla v kontrastním světle, snímek Zrození Evy nabízí celou plejádu originálních hrátek uměleckého kameramana. Kdo hledá ve snímku sex, ať raději šáhne po jiném. Lapička distributora je zavádějící, Zrození Evy je harmonickým spojením nádherné přírody s nádherným ženským tělem. ║12.6.2010║ ()

mutace odpad!

všechny recenze uživatele

Myslím, že už jsem dlouho neviděl něco tak zbytečného. Příšerná nuda předstírající umění. Možná by se to dalo využít jako spořič obrazovky. ()

dakarin 

všechny recenze uživatele

Jemné a milé. Po letech zhlédl znova a přidal 4 hvězdu. Jak zmiňují i ostatní, je to ve stylu Baraky. Pěkná lyrická procházka. Oficiální text distributora je zčásti zavádějící, a protož část sledovatelů zhlédne s jiným očekáváním - z tohož následně i volací zklamaní jsouce.... ()

kratina 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že Baraka mě sice uchvátila, ale stejně jsem měl pocit, jako by tam něco důležitého chybělo. Něco, co dělá planetu Zemi tím nejkrásnějším místem ve vesmíru! Tak tady je na doplnění něco, co mě potěšilo. Podle dvou (zajímavě se shodujících ;-) uživatelů prý nemastná, neslaná podívaná? Pro mě tedy rozhodně ne. Pro mě je to "Baraka 2" ()

Reklama

Reklama