Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tentokrát je hlavním hybatelem děje Šárčin kamarád Jarda Vaněk. Na oslavu Silvestra přišel v dobovém kostýmu a v pohodlí kouzelného křesla se nechal unést svou fantazií až do sedmnáctého století a sám sebe pasoval na generalissima Albrechta z Valdštejna. Zájem krásných žen už byl jen logickým vyústěním jeho nového postavení. To se ale samozřejmě nelíbí Šárce, a tak se ve snu pokusí zbavit svých sokyň. Vše se ale zamotá a Šárka i s Vaňkem skončí ve vězení, ze kterého je má právě Vaněk vysvobodit. Odměnou za vysvobození by měla být pusa.
Události se však zamotají i v realitě dneška, kdy se rodičům nezdá soukromý večírek obou teenagerů. Rudolf sice mladíka z oslavy vykáže, ale po pár dalších peripetiích se nakonec všichni opět sejdou u stejného stolu. A závěrečná písnička Waldemara Matušky „Slavíci z Madridu“ již doprovází tuto společnou kostýmovanou hostinu. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

javlapippi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Bude s námi můj tatínek a ten nepije." "Pokud to není zadarmo." Mládežníci majú alkoholovo-tabakové posedenie, rieši sa premenlivosť módnych trendov, ceny alkoholu a medzigeneračná úcta. Hudobno-snové vízie sa sa odohrávajú v mučiarni ranného novoveku, zahraničný hosť sa nekoná, ak nepočítame Beatles z pásky pri uniformovaní. Vtipné, ale skutočný švih to dostane v druhej polovici, keď dorazí dedko Homola. Taktiež skrátenie o cca 20 minút oproti predošlým epizódam rozhodne prospelo. "Musíme umět vycházet s příbuznejma, který máme, protože nám nikdo nedá takový, jaký by jsme chtěli mít."  ()

Marthos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Silvestrovský dýchánek u Vandasů se poněkud zvrtne. Vinen je tentokrát nebohý Vaněk (Hrzán), který se až příliš zasnil v dobách Albrechta z Valdštejna. Korunu tomu ovšem nasadí přišedší dědeček (Homola)... Písničky: Žij dál (Yvonne Přenosilová), Lipovou alejí (Helena Vondráčková), Tak už pojď (Laďka Kozderková), Hej, dívko zlá (Václav Neckář), Já cestu k tobě najdu si (Marta Kubišová) a Slavíci z Madridu (Waldemar Matuška). ()

Reklama

rivah 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sukvestrovská oslava se trochu zrhne následkem tajné přítomnosti Jardy čili Hrzána, který si představuje, že je Albrecht z Valdštejna...V dílu je trochu méně slavných písniček i děj je slabší. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama