foto

Jiří Lebeda

  • nar. 31.12.1937 (82 let)
    Kojice, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1999 Ortel (TV film)
Ošklivá princezna (TV film)
1998 Česká soda
1995 Den, kdy unesli papeže (TV film)
Odysseův návrat (TV film)
1993 Papoušek (TV film)
Schodiště (TV film)
Ze života hmyzu (TV film)
1992 Hřeben (TV film)
Noc pastýřů (TV film)
Poznej sebe sama (TV film)
Píseň z jižních Čech (TV film)
Volba (TV film)
Vzácný host (TV film)
Zvuky domova (TV film)
1990 O babě hladové (TV film)
1989 Na letním bytě (TV film)
1987 Básník (TV film)
Děvče za všechny peníze (TV film)
Pád rodu Votických (TV film)
Smrt Archimedova (TV film)
Strašidla (TV film)
Ve vlaku je šerif (TV film)
1986 Dokonalý muž, dokonalá žena (TV film)
Domácí lékař (TV film)
Lásky na zítřek (TV film)
1984 Plavci v pravěku (TV film)
1982 Carmen (TV film)
Muži z Bombaje (TV film)
Pokušení (TV film)
Romance ze Savoy baru (TV film)
Zpěváci na kraji nemocnice (TV film)
1981 Vdova po dvou mužích (TV film)
Štědrý den bratří Mánesů (TV film)
1980 Snehuliaci (TV film)
1979 Plavci na Moravě (TV film)
1977 Plavci mezi dravci (TV film)
1976 Dveře (TV film)
Päť opôn (TV film)
Traja chrobáci (TV film)
1975 Dýchni (TV film)
Únos (TV film)
1974 Růžová sobota (TV film)
1972 Miláček (TV film)
1968 Pes (TV film)
1965 O lyrickém zloději (TV film)
1963 Skotská s ledem (TV film)
1962 Večer (studentský film)

TV seriály

2012 Nejlepší Bakaláři (TV seriál)
1997 Pražský písničkář (TV seriál)
Život za písničku (E05)
Úspěchy plné ztrát (E04)
Vše pro republiku (E03)
další epizody (5)
1992 Osan a dračí kráľ (TV seriál)
1987 Pletky paní Operetky (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
1985 Pletky paní Operetky (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
1984 Rozpaky kuchaře Svatopluka (TV seriál)
Recepce (E13)
Špalek (E12)
Podmínka (E11)
další epizody (13)
1972 Byli jednou dva písaři (TV seriál)
Svatba (E10)
Lebkozpyt (E09)
Tělocvik (E08)
další epizody (10)
1971 Bakaláři (TV seriál)
1967 Píseň pro Rudolfa III. (TV seriál)
Albrecht z Valdštejna (E04)
Miss Diorling (E03)
Muž v redingotu (E02)
další epizody (4)

Dokumentární

2015 Antonín Dvořák: Slovanské tance 1. řada, op. 46 (koncert)
2011 Inventura Febia (TV seriál)
2003 Elán: Megakoncert (koncert)
1998 Ti nejlepší z klasiky (koncert)
1996 Žofín, ostrov vzpomínek a snů (TV seriál)
1995 Osud talentu v Čechách (TV film)
1993 GEN - Galerie elity národa (TV seriál)
1982 Karel Gott v Lucerně (koncert)
1979 Karel Gott v Lucerně (koncert)
1978 Johnny Cash v Praze (koncert)
Karel Gott v Lucerně (koncert)
1970 Den začíná i končí.... Jeden všední den s Karlem Gottem (TV film)
1963 Jaroslav Hašek

TV pořady

2013 Šance 2013 (TV pořad)
2004 Trochu více Nemocnice (TV pořad)
2001 Po kolenou za Helenou (TV pořad)
1995 Šoubyznys (TV pořad)
1992 Šance (TV pořad)
1991 Hudební vizitka (TV pořad)
1990 Hovory H ještě po dvaceti letech (TV pořad)
Jakpak je teď u vás doma? (TV pořad)
1989 Karel Gott v Lucerně (TV pořad)
Portréty z not - Přísně soukromá sci-fi (TV pořad)
1988 Portréty z not - Karel Černoch (TV pořad)
Portréty z not - Lásky Josefa Beka (TV pořad)
1983 Den otevřených dveří aneb Čí jsou hory? Kavčí! (TV pořad)
1979 Jarní výlet (TV pořad)
1978 Písničky pro pamětníky (TV pořad)
1977 Večery s Naďou (TV pořad)
1976 Písničky potichu (TV pořad)
1975 Přehlídka dobré pohody 1980 (TV pořad)
1973 Vydržte až do půlnoci (TV pořad)
1970 Televarieté (TV pořad)
1968 Když muzika začne hrát - Písničky Karla Hašlera (TV pořad)
1967 Sedm písní a pochybnost (TV pořad)
1966 Silvestrovské synkopy (TV pořad)

Hudební videoklipy

1968 Waldemar Matuška: Slavíci z Madridu (hudební videoklip)

Divadelní záznam

2012 Dámský krejčí (divadelní záznam)
2011 Léda (divadelní záznam)
Marie Stuartovna (divadelní záznam)
2010 Famílie (divadelní záznam)
Ve státním zájmu (divadelní záznam)
2009 Maškaráda čili Fantom Opery (divadelní záznam)
Ptákovina (divadelní záznam)
2008 Můj báječný rozvod (divadelní záznam)
2007 Plný kapsy šutrů (divadelní záznam)
Soudné sestry (divadelní záznam)
2006 Na ocet (divadelní záznam)
2003 Hrdý Budžes (divadelní záznam)
2002 Babylon (divadelní záznam)
Táňa, Táňa (divadelní záznam)
2001 Strýček Váňa (divadelní záznam)
1998 Jacobowski a plukovník (divadelní záznam)
1996 Racek (divadelní záznam)
Revizor (divadelní záznam)
1991 Taneční hodiny pro starší a pokročilé (divadelní záznam)
1985 S Pydlou v zádech (divadelní záznam)
1979 Záskok (divadelní záznam)
1978 Decentní večer (divadelní záznam)
1971 Hop dva tři Miloslava Šimka a Jiřího Grossmanna ... (divadelní záznam)
1970 Návštěvní den Miloslava Šimka a Jiřího Grossmanna (divadelní záznam)
Pánský večírek (divadelní záznam)

Herecká filmografie

Dokumentární

2015 Modlitba za domov (TV film)

Fanoušci tvůrce