foto

Jiří Lebeda

  • nar. 31.12.1937 (79 let)
    Kojice, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2012 Dámský krejčí (divadelní záznam)
2011 Léda (divadelní záznam)
Marie Stuartovna (divadelní záznam)
2010 Famílie (divadelní záznam)
Ve státním zájmu (divadelní záznam)
2009 Maškaráda čili Fantom Opery (divadelní záznam)
Ptákovina (divadelní záznam)
2008 Můj báječný rozvod (divadelní záznam)
2007 Plný kapsy šutrů (divadelní záznam)
Soudné sestry (divadelní záznam)
2006 Na ocet (divadelní záznam)
2003 Hrdý Budžes (divadelní záznam)
2002 Babylon (divadelní záznam)
Táňa, Táňa (divadelní záznam)
2000 Strýček Váňa (divadelní záznam)
1999 Ortel (TV film)
Ošklivá princezna (TV film)
1998 Česká soda
Jacobowski a plukovník (divadelní záznam)
1996 Racek (divadelní záznam)
Revizor (divadelní záznam)
1995 Den, kdy unesli papeže (TV film)
Odysseův návrat (TV film)
1993 Papoušek (TV film)
Schodiště (TV film)
Ze života hmyzu (TV film)
1992 Hřeben (TV film)
Noc pastýřů (TV film)
Píseň z jižních Čech (TV film)
Poznej sebe sama (TV film)
Volba (TV film)
Vzácný host (TV film)
Zvuky domova (TV film)
1991 Taneční hodiny pro starší a pokročilé (divadelní záznam)
1990 O babě hladové (TV film)
1989 Na letním bytě (TV film)
1987 Básník (TV film)
Děvče za všechny peníze (TV film)
Smrt Archimedova (TV film)
Strašidla (TV film)
Ve vlaku je šerif (TV film)
1986 Dokonalý muž, dokonalá žena (TV film)
Domácí lékař (TV film)
Lásky na zítřek (TV film)
1985 S Pydlou v zádech (divadelní záznam)
1982 Carmen (TV film)
Muži z Bombaje (TV film)
Pokušení (TV film)
Romance ze Savoy baru (TV film)
Zpěváci na kraji nemocnice (TV film)
1981 Štědrý den bratří Mánesů (TV film)
1979 Záskok (TV film)
1978 Decentní večer (divadelní záznam)
1976 Dveře (TV film)
1974 Růžová sobota (TV film)
1972 Miláček (TV film)
1971 Hop dva tři Miloslava Šimka a Jiřího Grossmanna ... (divadelní záznam)
1970 Pánský večírek (divadelní záznam)
1967 Sedm písní a pochybnost (TV film)
1963 Skotská s ledem (TV film)
1962 Večer (studentský film)

TV seriály

2012 Nejlepší Bakaláři (TV seriál)
1997 Pražský písničkář (TV seriál)
Život za písničku (E05)
Úspěchy plné ztrát (E04)
Vše pro republiku (E03)
další epizody (5)
1992 Osan a dračí kráľ (TV seriál)
1984 Rozpaky kuchaře Svatopluka (TV seriál)
Recepce (E13)
Špalek (E12)
Podmínka (E11)
další epizody (13)
1972 Byli jednou dva písaři (TV seriál)
Svatba (E10)
Lebkozpyt (E09)
Tělocvik (E08)
další epizody (10)
1971 Bakaláři (TV seriál)
1967 Píseň pro Rudolfa III. (TV seriál)
Albrecht z Valdštejna (E04)
Miss Diorling (E03)
Muž v redingotu (E02)
další epizody (4)

Dokumentární

2015 Antonín Dvořák: Slovanské tance 1. řada, op. 46 (koncert)
2011 Inventura Febia (TV seriál)
2003 Elán: Megakoncert (koncert)
1998 Ti nejlepší z klasiky (koncert)
1995 Osud talentu v Čechách (TV film)
1978 Johnny Cash v Praze (koncert)
1961 Jaroslav Hašek

TV pořady

2013 Šance 2013 (TV pořad)
2001 Po kolenou za Helenou (TV pořad)
1996 Šoubyznys (TV pořad)
1993 GEN - Galerie elity národa (TV pořad)
1992 Hudební vizitka (TV pořad)
Šance (TV pořad)
1990 Hovory H ještě po dvaceti letech (TV pořad)
1989 Karel Gott v Lucerně (TV pořad)
1983 Den otevřených dveří aneb Čí jsou hory? Kavčí! (TV pořad)
1979 Jarní výlet (TV pořad)
1976 Písničky potichu (TV pořad)
1975 Kabaret U dobré pohody (TV pořad)
1973 Vydržte až do půlnoci (TV pořad)
1970 Televarieté (TV pořad)

Herecká filmografie

Dokumentární

2015 Modlitba za domov (TV film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace