Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mel Coplin (Ben Stiller) se vydává hledat své biologické rodiče. Při pátrání po kořenech je doprovázen svou ženou a sexy adopční konzultantkou. Zatímco se potácí od jedné bláznivé situace ke druhé, zjišťuje, že ho půvabná konzultantka svádí - ale flirtuje s ní i jeho vlastní žena! Ve chvíli, kdy najdou Melovy volnomyšlenkářské rodiče, se celá situace naprosto vymkne kontrole. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Ben Stiller v další z mnoha rolí smolaře a nešiky tentokrát cestuje po USA a hledá svoje biologický rodiče a zažívá nejrůznější absurdní situace. Ale rozhodně to nestojí jenom na Stillerovi. Alan Alda, Lily Tomlin, Richard Jenkins a moh bych vyjmenovat v podstatě všechny herce, který všechny ty bizarní postavičky zahráli perfektně. Kromě trochu pomalejšího rozjezdu a nevýraznýho konce se tomu dá těžko něco vytknout. Překvapuje mě celkem nízký hodnocení. Mně se tahle komedie rozhodně líbila. Humor mi trochu připomínal filmy Woodyho Allena. 80% ()

cross 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem inteligentní komedii na věčná životní témata a dočkal se šaškárny s minimem zdařilých vtipů a situací. Film mi přišel spíš trapný, nudný a nezajímavý, což jistě zapříčinil nezáživný scénář, nepovedená kamera, přílišná absence hudby a nezajímavé režiserské i herecké cítění ve velmi důležitých detailech. ()

Reklama

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Komedie ?? Dokonalý uspokojovadlo ! Megaprdel! Začátek mě zděsil, že to jako bude blbost, ale po pár minutách se to tak suprácky rozjíždí.. Popis filmu vynechám, páč to nechci pokurvit, a jestli má někdo pochybnosti jestli to sjet či nikoli, tak bez zaváhání doporučuji na vylepšení sebeblbější nálady. ()

Damiel 

všechny recenze uživatele

Byť nedostal mnoho prostoru, absolutně nejlepší na této komedii je Alan Alda, který srší vtipem a podává naprosto přirozený výkon. Ostatní v čele s bláznivým Stillerem se mu nedokážou vyrovnat. Film trpí nevyrovnaným scénářem a překombinovaným závěrem. Komedie je to navíc dost řídká na vtip, nečekejte, že se budete za břicho popadat – spíš se občas uchechtnete. ()

koty2201 

všechny recenze uživatele

Na túto komédiu s Benom Stillerom som len náhodou narazil v telke, tak že si to pozriem. A nakoniec nie som až tak spokojný ako som pôvodne dúfal. Veľmi mi to svojim štýlom pripomína Foter je lotor. Popravde to však zo začiatku vtipné vôbec nie je a rozbeh je veľmi pomalý. Naopak to začína naberať grády až ku koncu, kde Mel konečne dorazí k biologickým rodičom, ktorých celý film aj so svojou ženou a zamestnankyňou agentúry, hľadá. Máme tu klasické klišé s rozpadnutým manželstvom a že sa hrdina v biologických rodičoch sklame. Je škoda, že to bolo aj zle poňaté. Najviac ma však pobavili hlášky Alana Aldu, pre mňa známeho zo seriálu M*A*S*H. A všetko by bolo na závere v poriadku, ale ten úplný koniec… to zabolelo. Proste čakáte na pekné zakončenie a ono vlastne žiadne nepríde. Je to škoda. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama