Reklama

Reklama

Ledová planeta

  • Česko Retrograde (více)
Trailer

Obsahy(1)

V nedaleké budoucnosti se odvážný tým několika mužů a žen, vedený Johnem Fosterem, vydává na nebezpečnou cestu do minulosti. Chtějí totiž zabránit objevení meteoritů, které obsahují smrtelnou mimozemskou bakterii, jež přivedla lidstvo témeř na pokraj vymření. Kdyby ale tušili, jaké hrůzné věci bude mít za následek jejich cestování časem, na svou cestu by se pravděpodobně nikdy nevydali... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

mzss1 

všechny recenze uživatele

|23%| Jeden z mála filmů s mojím oblíbencem Dolphem Lundgrenem, který mi unikal. Slabé hodnocení n CSFD se tentokrát shoduje se mnou. Není tomu ale tak pokaždé. Vždy hodnotím podle sebe. Třeba takový Jill Rips se mi dost líbil, a to byl velmi slabě hodnocen. Nicméně, tohle bylo hodně slabé. Ani nevím zda-li mám shledávat nějakou logickou chybu. Pro mě to bylo nudné, akční scény amatérsky natočené, postavy hráli děsně včetně Dolpha, který se zde snad ani vůbec nesnažil. Ani mu ta role nesedla. Daniels se také vůbec nepředvede. Relativně krátká stopáž a já se nudil a počítal jednotlivé minuty. Furt se tu něco dělo, určitý nápad to mělo, tak nebudu odpadovat, ale to je asi tak vše. ()

hiczech 

všechny recenze uživatele

Kdo má rád Dolpha Lungrena a je mu jedno na co se bude dívat si jistě příjde na své. Mne osobně mrzí, že jsem se na tento béčkový kousek vůbec díval. Námět ujde. Ovšem co s tímto námětem udělal nebo spíš jak ho "obéčkoval" scénář a režie je do očí bijící a taky smutné. Jednu jedinou hvězdu dávám za námět. ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Po hodně dlouhé době dávám filmu s Dolphem Lundgrenem více než 1*.Tím jistě ale nechci naznačovat,že by Retrograde byl snad dobrým filmem,to ani náhodou.Lundgren je zde neuvěřitelně strhaný v ksichtě(ale tělo má přitom stále slušně nabušené a čerstvé?),naštěstí má ale tento snímek docela slušnou atmosféru.Ta samozřejmě není vytvořena autorem,ale spíš samotným prostředím kde se film odehrává,ale alespoň něco.Děj je každopádně opět blboučký až na půdu a scénář je opět na úrovni nějakého předškoláka.Efekty jsou pak úplným hřebíčkem do jinak opět odpadové rakve,ale ta atmosféra na mě zkrátka zapůsobila tak moc,že nad tímto vším přimouřím všechny dvě oči :). ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

POZOR TENHLE KOMENTÁŘ MÁ HODNĚ SPOJLERŮ. Měl sem chut na nákou sračku protože sem měl nakoukáno dost NEsraček. Tak sem si koupil film Ledová planeta. Střich je zmatenější než u Seagalových filmů z poslední doby. Zvukaři? To sem se málem posral smíchy, místo toho, aby rvačky ozvučnili sem slyšel hudbu, která se sem vůbec nehodí. Pak sem se nasmál u scény kdy Lundgren sedí v kabině pilota naké vasmírné lodi a vypustí do vesmíru jednoho a půl zloducha. Ano říkám půl protože ten jeden se držel o dveře aby neviletěl a ktomu hrála ta strašná hudba no samozřejmě že mu pomohl jiný zloduch tak se z toho dostal. A navrch ještě nemusí Lundgren nosit na Antarktidě čepici, k čemu taky on přežije všechno ikdyž je večer -50 stupnů. Jo a abych nezapoměl padouši sestřelí helikoptéru která jak se rozletí tak ve vzduchu náhle zmizí. Tak dávám tři hvězdičky zato že sem se nasmál jak nikdy, takže to splnilo účel. Ale jinak na piču. ()

=Číča= 

všechny recenze uživatele

Dávám 1* za super motorkářký obleky. Mimochodem, věděli jste, že člověk z budoucnosti se pozná podle motorkářský kombinézy? Ještě, že měli ty "hodný" červený oblečky a ty "zlý" modro-šedý. Jinak by se v tom divák těžko vyznal :o) Oni snad vážně použili nějaké moto-oblečení a ani z toho neodpárali značky výrobce ... ()

Galerie (22)

Zajímavosti (2)

  • Natočeno za pouhých 18 dní, editováno ve dvou a půl týdnech a smícháno v 1 den. (ČSFD)
  • Lundgrenov honorár bol 1 000 000 dolárov. [Zdroj: IMDb] (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno