Reklama

Reklama

Ledová planeta

  • Česko Retrograde (více)
Trailer

Obsahy(1)

V nedaleké budoucnosti se odvážný tým několika mužů a žen, vedený Johnem Fosterem, vydává na nebezpečnou cestu do minulosti. Chtějí totiž zabránit objevení meteoritů, které obsahují smrtelnou mimozemskou bakterii, jež přivedla lidstvo témeř na pokraj vymření. Kdyby ale tušili, jaké hrůzné věci bude mít za následek jejich cestování časem, na svou cestu by se pravděpodobně nikdy nevydali... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

PenaPP 

všechny recenze uživatele

I přes nízké hodnocení ostatních jsem si říkal, že akční Sci-Fi nemůže být tak špatné, ale prvních pár minut mě přesvědčilo o opaku. Akční scény jsou zvládnuté tak strašně, že divák při ráně pěstí vidí, že pěst až k hlavě protivníka vůbec nedorazí. A to bohužel není zdaleka vše - říkal jsem si, že alespoň ta vesmírná loď nevypadá špatně, ale to jen do chvíle, než ukázali interiéry lodi - panely na můstku vypadaly hůř než v původním Star Treku a to už samo o sobě je strašné, protože Star Trek je z roku 1966. Dvě hvězdičky tedy dávám jen za ucházející děj a výkon Dolpha Lundgrena. P.S.: Na konci narušil celou časoprostorovou linii, kterou předtím upravoval, takže vlastně nic nezměnil, ne? ()

Expendable 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně levný a mizerný počin, který si říká scify. První nedostatky - malý rozpočet, 2. neschopní herci předvést lepší akční scénu než kopnout Dolpha akorát do pasu a ten na to "Ty nemáš budoucnost Dotne" 3. ta roztřelená helikoptéra, jedna rána z kapslikovky a vrtulník bouchne jako rachejtle a pak rázem zmizí, 4. mizerné ozvučnění a soundtrack, 5. děj naprosto nedávající smysl. Když se to sečtě vychází totální hovadina typu Alien Siege.1* za ten vrtulník a za Dolpha. ()

Reklama

Jack_F. odpad!

všechny recenze uživatele

Dát tomu odpad umí každý, ale nějak víc se o tom reozepsat asi nikdo....no, není divu. :D Lundgren se svými super plícemi si dá raději 7km výšlap, než aby jel na sněhovém skútru, to by bylo asi...no možná by to bylo ve scénáři, kdyby scénárista u toho nehulil brko. Tak nějak drogy vysvětlují na sebe zhuleně navazující scény ala buchta vystřelí borci do ksichtu světlici..bum prásk..střih a on ji najednou jen tak táhne nahoru po schodech..vážně v tu chvíli jsem odložil ředidlo a slíbil si, že čichat už nebudu. I když po závěrečné scéně jsem si říkal, že bych mohl alespoň začít pořádně chlastat. Tak jo nebudu to natahovat..tahle velesračka si nic jiného než odpad nezaslouží a to mám sci-fi rád. Jen snad jedině, že kdybyste přišli k obrazovkám v půlce filmu, tak byste si asi mysleli, že motorkářský gang chce ulovit jedinou buchtu nejspíš někde v Grónsku. Jo dobrý bundy... ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Blbost a neumětelství mě u některých filmů uráží a štvou, u jiných mi ale přijdou zábavné a roztomilé. A tohle je druhý případ. Nostalgický návrat do časů VHSkových <->ovinek, kterými jsem si kdysi rád proplachoval mozek. Ehm, kterými si dosud rád proplachuju mozek. Dolfi cestuje časem, rube se na pláních Antarktidy a nakonec zachrání lidstvo, pardon za spoiler. Uznávám, že nebýt Dolfiho, asi bych šel o hvězdu níž, ale tenhle chlap je prostě ikona B-žánru a já ho žeru. Zbytek toporných herců ovšem vzbuzuje už leda pobavený nebo shovívavý úsměv, stejně tak jejich toporné lobotomizované repliky. Střih je místy neuvěřitelně absurdní a u trikových scén je vidět, že se opravdu hodně hodně šetřilo, nebo se to neumělo. Zábavnost celé téhle taškařice je ovšem vydatná a popravdě její příběh není v rámci žánru vůbec špatný a zasloužil by si lepší režii, scénář, víc prachů na natáčení v pořádných exteriérech, no prostě úplně jiné celkové zpracování, no a pak by z toho všeho mohlo být oddechové akční scífko třeba i... třeba i na čtyři hvězdy! :) ()

Rakosnicek77 odpad!

všechny recenze uživatele

Důkaz toho, kam až může hvězda filmů 80 let padnout, ve snaze udržet se stůj co stůj v povědomí diváka. Díky tomuto počinu, alespoň to moje povědomí celkem kleslo. Prostě doba Punishera a Temného anděla je nenávratně pryč a nemít jistou účast ve Stallonově Postradatelných, tak je tento Švédský obr dávno za horizontem mého zájmu! ()

Galerie (22)

Zajímavosti (2)

  • Natočeno za pouhých 18 dní, editováno ve dvou a půl týdnech a smícháno v 1 den. (ČSFD)
  • Lundgrenov honorár bol 1 000 000 dolárov. [Zdroj: IMDb] (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama