Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Gibbs vyšetřuje případ zdánlivě jasné sebevraždy. Psychiatrička Grace Confaloneová, která měla dotyčnou poslední měsíc v péči, ale trvá na tom, že byla spáchána vražda. Má totiž důvěrné informace, protože oběť byla její pacientkou. Ale protože ctí lékařské tajemství, nemůže mu prozradit víc. Torres zjistí, že by případ mohl mít souvislost s nedávným úmrtím starého souseda, který, jak se ukáže, měl sbírku zlata a vzácných mincí. (TV Nova)

(více)

Galerie (3)

Zajímavosti (3)

  • Epizóda je venovaná Garymu Glasbergovi, ktorý spolupracoval ako výkonný producent a scenárista pri výrobe seriálu NCIS od jeho 7. série (od r. 2009). Gary Glasberg zomrel necelý týždeň pred vysielaním tejto epizódy. (koba)
  • Abby (Pauley Perrette) nesprávně identifikuje papouška jako amazoňana žlutoprsého. Žádný takový papoušek neexistuje. Ve skutečnosti se jedná o amazoňana žlutokrkého. (Katka189)
  • Když Torres (Wilmer Valderrama) najde na střeše místo, odkud oběť spadla na chodník, a zavolá McGeeho (Sean Murray), aby to zkontroloval, McGee nabídku odmítne. V epizodě Tvář (2008) jsme se dozvěděli, že McGee trpí akrofobií, iracionálním strachem z výšek. (Katka189)

Reklama

Reklama