Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh o vášni, jež se vymyká kontrole. Žena, která vede úspěšnou uměleckou galerii, pozvolna shledává, že se propadá hlouběji a hlouběji do děsivého vztahu s mužem, který otevírá její nitro a posunuje rozkoš za hranice všeho, co kdy poznala, neboť je jím svedena k takovému odevzdání, jež nezná žádných zábran. (Bonton Home Video)

Zajímavosti (16)

Top Gun (1986)

  • Píseň "Take My Breath Away" od skupiny Berlin se měla původně objevit na soundtracku k filmu 9 a 1/2 týdne (1986). (Dr Lizal)

Black November (2012)

  • Od spolupráce legendární dvojice Mickey Rourke a Kim Basinger uplynulo celých 25 let, kdy spolu naposled hráli ve snímku 9 a 1/2 týdne (1986). Oba už sice hráli ve filmu Informátoři (2008), ale ani v jedné scéně se tehdy nesetkali. (Agatha)

Wrestler (2008)

  • Během natáčení filmu dostal Mickey Rourke (Randy Robinson) dopis od své bývalé kolegyně Kim Basinger (spolupracovali na 9 a 1/2 týdne, 1986), ve kterém mu vyjádřila svoji podporu a přátelství. Rourke přiznal, že mu tento nečekaný dopis vehnal slzy do očí. (Agatha)

Informátoři (2008)

  • Mickey Rourke a Kim Basinger se spolu během natáčení vůbec nesetkali. K tomu došlo až na samotné premiéře filmu. Od jejich posledního společného setkání uplynulo neuvěřitelných 23 let. Naposledy se viděli v roce 1986 při natáčení snímku 9 a 1/2 týdne. (Agatha)

Související novinky

Kdo se ponoří do Padesáti odstínů temnoty?

Kdo se ponoří do Padesáti odstínů temnoty?

29.01.2016

Kim Basinger se letos objeví v komedii Správní chlapi Shanea Blacka (Iron Man 3), pořádný comeback si ale dá až v únoru 2017. Zahraje si totiž Elenu Lincolnovou, obchodní partnerku a bývalou milenku… (více)

Reklama

Reklama