foto

Raynor Scheine

  • nar. 19.1.1942 (77 let)
    Emporia, Virginia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Z Brooklynu na Manhattan
2012 Lincoln
2010 Zenith
2007 Stranger's Heart, A (TV film)
Sugar Creek
2006 Man of the Year
Strážce
2005 Nový svět
The Exonerated (TV film)
Transamerika
2003 Lovecká sezóna
2002 Hráč
2001 Reveille
The Jimmy Show
2000 Záhada Blair Witch 2
1999 Král Joe
Samé trable (TV film)
Šedesátá léta (TV film)
1998 Montana
1997 Na rybách
1996 Poslední zůstává
Prezidentův syn
Smrtící léčba
1995 Deník vraha
Rychlejší než smrt
Schrecklicher Verdacht (TV film)
1994 Ace Ventura: Zvířecí detektiv
Plot mezi světy
Strom snů
1993 Arly Hanks (TV film)
Riskantní plán
1992 Můj bratranec Vinny
1991 Bláznivá střela 2 a 1/2: Vůně strachu
Smažená zelená rajčata
1990 Můj táta je duch
1989 Fešák Johnny
1988 Blázinec
Lip Service (TV film)
Pravý Američan
Vražda Mary Phaganové (TV film)
1987 Tales from the Hollywood Hills: A Table at Ciro's (TV film)
Tales from the Hollywood Hills: Natica Jackson (TV film)
Three on a Match (TV film)
1986 9 a 1/2 týdne
Nemilosrdně
Odplata (TV film)
1985 Bezvýznamnost
1984 Nothing Lasts Forever
1983 Bláznivá láska
Nemocný láskou
1982 A Stranger Is Watching
1980 Bloodrage
1979 Skoro jako v ráji

TV seriály

2007 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Tlumič (S06E18)
2004 Deadwood (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Hands Free (S14E17)
2003 Pohotovost (TV seriál)
Volný pád (S10E08)
2000 Ed (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
Spring Forward, Fall Back (S01E19)
JAG (TV seriál)
Rozdílný mír 1. část (S06E07)
1999 Západní křídlo (TV seriál)
In Excelsis Deo (S01E10)
1998 Sedm statečných (TV seriál)
1991 Good Sports (TV seriál)
1987 thirtysomething (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 The Equalizer (TV seriál)
1984 Cosby Show (TV seriál)

Dokumentární

2013 Vražda prezidenta Lincolna (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace