Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Inspektor hongkongské policie Wing vede soukromou válku s gangem, jehož vůdcem je zločinec Joe. Ve chvíli, kdy je vyvražděn celý Wingův tým, stal se z něho jen opilec, který zapíjí vlastní pocit viny. Ke změně dojde až s příchodem Wingova nového kolegy, který ho přesvědčí, že je čas na pomstu. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (280)

molotov 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších akčních filmů, co jsem za poslední (hodně dlouhou) dobu viděl. Technicky dokonalý, vynikající hudba a neskutečné kaskadérské kousky. Scéna krocení autubusu je nezapomentulná a myslím, že ještě hodně dlouho neuvidím něco lepšího. Chackie taky hodně omezil klaunovství, ale přesto je ve filmu pár hodně humorných scén, u propouštění z vězení jsem se málem po*ral smíchy. ()

Hunt 

všechny recenze uživatele

Na akčních scénách Jackieho Chana je vidět nadšení a um, kterým tento akční-tanečník oplývá. Zde ale s pozitivním hodnocením končím. Ze synopse příběhu mohl vzniknout dobrý akční snímek, ale New police story má tak nelogicky vypointované scény (často s chybami), přihlouplé situace, až úsměvná patetičnost či nepřirozená přehnanost, která se bere vážně. Mnohý to může brát jako plus, ale v dané finanční kategorii je to u mě téměř na 30% ()

Reklama

Tsunami_X 

všechny recenze uživatele

Hollywood není Asie a pokud se chce někdo omluvit fanouškům za tvorbu posledních několika let v jiném světě, která se dost nepovedla, a udělá to jako Jackie Chan, tak klobouk dolů. Technicky neskutečně vymazlený snímek (výtečná kompozice barev, výborné filtry, skvělá kamera a rozvržení scény) plný přehnaných emocí a výtečné akce. Zapomeňte na poslední dekádu a věřte mu!!! Důkazem proměny může být naprostá absence humorných scén. Tedy krom jedné a ta opravdu humorná je. Povinnost aneb must see.... ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Nejsem milovníkem východních akčních filmů a už vůbec v nich nemám rád kung-fu souboje, ale přesto mě New Police Story něčím okouzlila. Poslední dobou se mi začínají líbit asijské filmy, nemusím sice rozsáhlé hrdinské eposy ani meditační dramata, ale přesto si mě každý takový snímek něčím získá. Navíc chválu New Police Story jsem slýchal z různých stran. Samotný film nedisponuje nijak originálním námětem, klasický příběh výborného policisty, ze kterého se vlivem jistých okolností stane opilá troska jsme mohli v různých variacích vidět již mnohokrát. To vše nám ovšem tvůrci vrací ve skvělém scénáři a technickém zpracování. Boj proti partě partičce geniálních dětí, které hrají jakousi reálnou počítačovou hru je zde nervy drásající podívanou, na kterou se jen tak nezapomíná. Ano, uznávám že je ve filmu i pár scének, kterým by zkrácení jenom prospělo (narozeniny), ale na druhou stranu je tam dost takových, které nejsou k vidění ani v Hollywoodu (bomba, pronásledování, přepadení, hra...). ()

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Po osmi letech tu máme opět další díl ze série Police Story. Tentokrát s názvem New Police Story. Režie se pro změnu ujal již zesnulý režisér Benny Chan. Tento díl už jsme měli na DVD z videopůjčovny. Tenhle díl mě mile překvapil, zase se vrací ke kořenům prvních dílů, s jedinou výjimkou - Přestože je v tomhle dílu dost akce, má to taky dost naopak od předchozích dílů atmosféru drama, což mi v tomhle pokračování trochu vadilo. V předchozích dílech tam byla naopak komedie. No každopádně se mi líbí víc než předchozí čtvrtý díl První rána. Opět klasický kaskadérský kousky a souboje Jackieho Chana, scéna s autobusem je jedna z nejlepších ve filmu. Parta záporáků jsou dobrý zmrdi, herecký výkony jsou dobrý. Další skvělý díl Police Story. ()

Galerie (75)

Zajímavosti (9)

  • Scénu, ve které se převrátí policejní auto, natáčel Jackie Chan sám. Situace se ale vymkla kontrole a hořící vůz se řítil přímo na něj. Člen štábu se proto Jackieho snažil odtáhnout do bezpečí. Ten ale na pracovníka zakřičel, ať ho nechá, a v natáčení pokračoval, čímž vznikla neplánovaná a efektní scéna, která byla následně ve filmu použita. (Raztubyl)
  • Kredit choreograf kaskadérů sdílí Nicky Li (uvedený jako Lee Chung Chi) a Jackie Chan Stunt Team. (Rominator)
  • Ačkoliv má film v názvu "Police Story", nemá s předhozími filmy nic společného. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno