Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Osemročný Tom (Jules-Angelo Bigarnet) si zvyká na život u svojho starého otca Gasparda (Jacques Villeret) v malej dedinke na úpätí pohoria Mont Blanc. Práve tu pred piatimi rokmi počas túry zomrela jeho mama. Tom je však skalopevne presvedčený, že jeho mamička stále žije - a že niekde v ľadovcovej štrbine stále čaká na pomoc! Preto spolu so svojím najlepším kamarátom Benoîtom (Damien Jouillerot) neustále vymýšľa nové a nové - a tiež čoraz šialenejšie a nebezpečnejšie - plány na jej záchranu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

MUNRO 

všechny recenze uživatele

Další z nepochopitelně podceněných filmů zde na ČSFD.Pomalu už přecházím na FDb.cz,kde jsou hodnocení jednotlivých filmů stokrát objektivnější.Nevím,mám pocit,že tady na ČSFD napíše recenzi nějaký chytrák,který film po 10 minutách zavrhne a na něj se začnou automaticky nabalovat další a další inteligenti,kteří se chtějí zalíbit,nebo prostě jen sbírají hodnocení..Jinak si některá hodnocení zde nedokážu představit.A to nemluvím konkrétně jen o Princezně z Malabaru.Tohle je moc příjemný rodinný film o malém chlapci,který se v krásném prostředí úpatí Mont Blancu snaží při své dětské naivitě najít svou maminku,která zde před několika lety tragicky zahynula.Tohle fakt není film,který si zaslouží 38%.Ať žije FDb!!! ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jacques Villeret hra toho svojho klasickeho sympatickeho vidlaka perfektne ako vzdy. Lenze je len vedlajsou postavou. Hlavnym hrdinom je neskutocne otravny chlapec, ktory neustale hlada svoju stratenu matku. A uz po pol hodine to bolo dost neznesitelne. Nakoniec som to sice dopozeral, ale podla mna to vôbec nestalo za to. 4/10. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Dobrodružný rodinný snímek z pohledu osmiletého chlapce pátrajícího po své mamince. Zajímavostí je ohromná podobnost úvodní scény s úvodem slavné české trilogie s Tomášem Holým. I zde je chlapec, v tomto případě svým otcem, dovezen do hor ke svému dědovi. Zpočátku mrzout, ale velmi rychle se oba sblíží. Příběh plný dětské fantazie a nerozvážnosti je napsán především s ohledem na dětského diváka. Děj je tedy po této stránce velmi dobře uchopitelný. Občasné nádherné scenérie Alp už jen doplňují velmi dobrou kamerovou práci. Atmosféra je volná a však příznačná. Vskutku povedený snímek, ke kterému se dá vracet. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama