Reklama

Reklama

Zasvěcení

Trailer

Vstupte a budete zasvěceni! Kelly Fairchildová je odmala pronásledována hrozivými sny, ve kterých zabíjí svého otce. Ve chvíli, kdy požádá o vstup do dívčího sesterstva Delta Ro Kai, se frekvence snů zvyšuje a Kelly vyhledá pomoc mladého vědce. Ten se pomocí hypnózy pokusí zjistit pravou podstatu hrdinčiných nočních můr a odhalit tak její děsivou minulost. Souběžně probíhá zasvěcovací rituál sesterstva, při kterém se studentky ocitnou zamčené v obřím obchodě. A právě zde začne to pravé vražedné peklo. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (21)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Slasher, ktorý sa tvári klasicky, ale nieje tomu celkom tak. Občas je obitý nudou a fanúšikovia žánru si ho aj vďaka priemerným mordom nedajú medzi svoje obľúbené fláky. Násilne vhodená pointa následne dokončuje dielo skazy. Potenciál v námete bol utopený v druhotriednej záplave nezrovnalostí. Slabé 3*. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Bohužel dost velká slabota, tohle je horor naprosto o ničem. Polovina 80 let a není tu ani atmosféra ani pořádnej vrah a herečky jsou strašný. Ty postavy jsou úděsný. Vraždy nic moc a celej příběh je strašnej, prostě po všech stránkách slabota. Dávám 2* aspoň za nějakej pěknej mord. Ale to je asi všechno. ()

Reklama

obitus 

všechny recenze uživatele

Slasher, který nutně dojíždí jak na absenci zajímavého vraha, tak na zoufalý nedostatek alespoň trochu krvavých zabití. Kozy několika představitelek už to pak nezachrání. Je to škoda, protože příběh jinak v rámci (sub)žánru funguje dobře a nenudí. V polovině osmdesátých let ale samozřejmě vznikaly desítky lepších vyvražďovaček, The Initiation je záležitost především pro kompletisty... Kolík pend si lískne za spoiler jak Brno. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

The Initiation sa spočiatku javí ako nezaujímavý teenagerský horor z prostredia študentskej koľaje, ovládanej vysokoškolskými spolkami, po chvíľi sa však z neho vykrištalizuje pohodová whodunit vyvražďovačka s nepredvídateľným koncom. Ľudoprázdny gigantický obchodný dom s nespočetnými nákupnými oddeleniami a temnými zákutiami je pre slasher, odohrávajúci sa v civilizácii perfektnou lokalitou - z tohto prostredia sa dalo vytrieskať omnoho viac. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Průměrný horůrek poloviny 80. let o jedné amnézii, freudovských nočních můrách, iniciačním rituálu kolejního spolku, uprchlých pacientech psychiatrické kliniky a vrahovi zabíjejícím zahradními hraběčkami. Zajímavé obsazení - hororoví veteráni Vera Miles z PSYCHA a Clu Galager (NÁVRAT NOCI OŽIVLÝCH MRTVOL, NOČNÍ MůRA V ELM STREET 2, TAJEMNÉ ZLO) plus sympaťák James Read a Daphne Zuniga z MELROSE PLACE. Zdaleka nejzábavnější na tomhle zbytečném hororovém béčku je dabing Pavla Nového, který tu namlouvá americké vysokoškoláky :) Hvězdičku za to a za evokování většinou totálně zabitých popůlnočních pátečních hororů na Nově v polovině 90. let jako BORROWER, INSEMINÁTOR nebo GHOULIES IV. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama