Reklama

Reklama

Daleko od domova

  • USA Far From Home: The Adventures of Yellow Dog (více)

Obsahy(1)

Angus McCormick je mladý teenager, který najde zatoulaného psa a pojmenuje ho "Žlutý pes". Několik dní nato cestuje se svým otcem a pejskem po pobřeží Britské Kolumbie v Kanadě, když se jejich loďka náhle dostane do nebezpečného vodního proudu a Angusovi se spolu se svým čtyřnohým přítelem podaří vylodit na pevninu. Angusovi rodiče se okamžitě snaží přivolat záchrannou službu, ale Angusovi, který dostal dobré lekce od svého otce, jak přežít v divočině, se mezitím s pomocí svého inteligentního psa podaří přivolat záchranáře a najít cestu domů... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

lepo 

všechny recenze uživatele

Krásný filmík, z ďaleka mi nepripadal, ako ostatné filmy s tématikou chlapec, rodina a pes z b- kategorie ()

gouryella 

všechny recenze uživatele

Prumerny rodinny film zamereny spise na deti, ktery je sice od zacatku velmi pruhledny, ale nechybi mu dobrodruzstvi a celkove ani trochu nenudi. ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

jako byl Ace ventura zvířecí detektiv.. tak já Veronika.. jsem zvířecí maniak.. a jak se jedná o psi.. tak ten největšejší :) takže tenhle sympatickej filmek mě zahřál u srdce.. kluk se svým psem nešťasnou náhodou ztroskotají.. a je jen na nich, aby se přežili.. tady přesně vidíte, jak jsou pejskové opravdu věrní :) ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Nikdy never oceánu.“ Mierne podpriemerný dobrodružný film o dospievajúcom chlapcovi, ktorý so svojím verným psom niekoľko týždňov bojuje o prežitie v krásnej, ale tvrdej divočine. Medzitým jeho rodičia (Bruce Davison z Harryho a Hendersonovcov + bývalá žena Toma Cruisea Mimi Rogers, obávam sa, že ničím dôležitejším sa v kariére nepreslávila) po dvojici pátrajú. Dostanete zhruba presne to, čo budete od takejto zápletky čakať. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Jeden zabudnutý krátky snímoček z éry family dog-cat filmov. Nenadchne ale ani neurazí. Na jedno pozretie za pár rokov. ()

Reklama

Reklama