foto

Brent Stait

  • nar. 9.9.1959 (59 let)
    The Pas, Manitoba, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Sofiin případ (TV film)
2015 Killer Photo (TV film)
Newlywed and Dead (TV film)
2014 Down Here
Kid Cannabis
2013 The Wedding Chapel
2012 Duch bouře (TV film)
Svět podle Redwooda
2011 Hamlet
Nezvratný osud 5
Pastorova žena (TV film)
2010 Cesta do pekel
Dcera jako rukojmí
Stonehenge apokalypsa (TV film)
TRON: Legacy 3D
Touha po pomstě
2009 Polární bouře (TV film)
Robin Hood: Za Sherwoodským lesem (TV film)
Ruslan
Stargate SG-1: Children of the Gods - Final Cut (TV film)
2008 Běsnící peklo (TV film)
Mořská bestie (TV film)
2006 A Job To Kill For (TV film)
2004 Meltdown (TV film)
Wild Guys, The
2003 On the Corner
Zločiny podle Mary Higgins Clark: Zločin z vášně (TV film)
2001 Okouzlení vrahem
Speak
2000 Muž z Virginie (TV film)
1999 H-E Double Hockey Sticks (TV film)
Mystery, Aljaška
Příběh Sheldona Kennedyho (TV film)
Roswell: Mimozemšťané útočí (TV film)
1997 Ellen Foster (TV film)
Five Desperate Hours (TV film)
Hostile Force (TV film)
Intensity (TV film)
Nights Below Station Street
1996 For Those Who Hunt the Wounded Down (TV film)
Jezero v lesích (TV film)
Skrytá posedlost (TV film)
Titanic (TV film)
1995 Daleko od domova
Děti prérie (TV film)
Soud cti (TV film)
Tajemný střelec
Zrazená důvěra (TV film)
1994 Cowboy
Green Dolphin Beat (TV film)
Vánoční romance (TV film)
1993 Cizinec v zrcadle (TV film)
Zrozen k rychlosti (TV film)
1992 North of Pittsburgh
Slepcova lest (TV film)
Volání divočiny (TV film)
Vánoční skrýš (TV film)
1991 I Still Dream of Jeannie (TV film)
Le peloton d'exécution (TV film)
Přichází Satan - Procitnutí (TV film)
Showdown at Williams Creek
1990 Rychlopalba
1989 Termini Station

TV seriály

2016 Legends of Tomorrow (TV seriál)
The Magnificent Eight (S01E11)
2015 Bylo, nebylo (TV seriál)
Černá labuť (S05E01)
2014 When Calls the Heart (TV seriál)
Prelude to a Kiss (S01E12)
Rules of Engagement (S01E11)
Change of Heart (S01E09)
2013 Motiv (TV seriál)
Ten, co vyváznul (S01E13)
2012 Arctic Air (TV seriál)
2011 Hranice nemožného (TV seriál)
Subjekt 9 (S04E04)
Lovci duchů (TV seriál)
And Then There Were None (S06E16)
2010 Dvojí identita (TV seriál)
Lidský terč (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Spása (S09E21)
Absolutní spravedlnost (S09E11)
2009 Láska je Láska (TV seriál)
Leaving Los Angeles (S06E04)
2008 Podstata strachu (TV seriál)
Svatyně (TV seriál)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál) - a.z.
Inkvizice (S05E13) - a.z.
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Blade (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Scarecrow (S01E11)
Mistři hrůzy (TV seriál)
The Damned Thing (S02E01)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Spojenci (S02E20)
2005 Na Západ (TV seriál)
4400 (TV seriál)
Nechte maličkých (S02E04)
2004 Battlestar Galactica (TV seriál)
Dobytí Bastily (S01E03)
Collector, The (TV seriál)
2002 Uneseni (TV seriál)
2000 Andromeda (TV seriál)
Na pomezí záhad (TV seriál)
1998 First Wave (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
V sevření hada (S01E21)
1996 Dva (TV seriál)
Ochránce (TV seriál)
Poltergeist (TV seriál)
Profit (TV seriál)
Zmije (TV seriál)
Zvláštní efekty (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Terma (S04E09)
Tunguska (S04E08)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Marshal (TV seriál)
1994 Lonesome Dove: The Series (TV seriál)
Směr jih (TV seriál)
Sokolí oko (TV seriál)
1993 Akta X (TV seriál)
Padlý anděl (S01E10)
Cobra (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
1991 Monkey House (TV seriál)
Street Justice (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1990 Broken Badges (TV seriál)
Mom P.I. (TV seriál)
1989 Booker (TV seriál)
Bordertown (TV seriál)
Neon Rider (TV seriál)
Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Pokřivený obraz (S04E09)
1988 Katts a Rinnie (TV seriál)
Knightwatch (TV seriál)
1987 Captain Power and the Soldiers of the Future (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
Wiseguy (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Pes obranář (S01E03)
1986 Adderly (TV seriál)
Campbellovi (TV seriál)
1985 Prokletá noc (TV seriál)

Dokumentární

2007 Confessions of an Innocent Man

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace