Reklama

Reklama

Příliš dokonalá podoba

  • Kanada Dead Ringers (více)

Bratři Elliot a Beverly Mantleovi jsou nejen jednovaječná dvojčata, ale navíc se oba živí jako gynekologové a jejich životy spojují stejné ženy. Sukničkář Elliot totiž vždy každou po čase přenechá svému nesmělému bratrovi Beverlymu. Ten se jednou do takto získané ženy skutečně zamiluje a pro všechny postavy destruktivní série emocionálně vypjatých situací nastane ve chvíli, když zrovna ta podvod obou bratrů odhalí. Příliš dokonalá podoba však nevypráví pouze o zničujících vztazích hrdinů. A to především proto, že je pod ní podepsaný slavný kanadský režisér David Cronenberg (Moucha, Dějiny násilí). Do tajuplného thrilleru o dvou gynekolozích a ženě s neobvyklými zdravotními problémy se promítly i mnohé z jeho fascinací lidskou tělesností a kovovými chirurgickými nástroji. V hlavní dvojroli mnohými cenami ověnčeného podmanivého snímku výjimečného režiséra se představil strhující Jeremy Irons. (Filmhouse)

(více)

Diskuze

Lojz@

Lojz@ (hodnocení, recenze)

Já jsem to cca po půl hodině vzdal, nic mi to nedávalo ani nebavilo.

Muldy

Muldy (hodnocení, recenze)

H34D

No mě je 17 a ten film mě uspokojil maximálně. Tak si prosím odpusť tu poznámku na náctileté děti. Všichni nejsou stejní a nemusíš je házet do jednoho pytle.

BrunoAnthony

BrunoAnthony (hodnocení, recenze)

marně vzpomínám, kdy jsem naposledy viděl tak dokonalou úchylárnu a tak skvělý herecký výkon

majo25

majo25 (hodnocení, recenze)

Toto je ale pre strašne-strašne-strašne náročného tzn. jedného diváka na svete. 100% - pobavil si ma.

H34D

H34D (hodnocení, recenze)

Je vidět, že toto mistrovské dílo je jen pro náročné a rozhodně se na něm neuspokojí náctileté děti, které si před spaním pouští horrory, aby mohly další den o přestávce frajeřit...
 
Fanoškům doporučuji Fukou retrorecenzi se zaslouženým 100% hodnocením: http://fffilm.fuxoft.cz/ 

na příspěvěk reagoval Muldy

Uživatel majo25 smazal svůj příspěvek.

DoG(R)

DoG(R) (hodnocení, recenze)

druha polovica ma zacala nudit, ze uz som prestal sledovat. osemdesiate roky na kazdom kroku ma nepritahovali, chybajuca zapletka alebo sok tam chybali namiesto rozvlacneho deja.

Reklama

Reklama