foto

Heidi von Palleske

  • nar. 9.10.1960 (59 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Cherrypicker
2019 Rabid
2010 Red
2007 Básník války
2006 Král smutku
Tančím, abych žil
Záhadný dům (TV film)
2005 Země mrtvých
2004 A Hole in One
2003 Prokletí rodu Suttonů
Unesená: Příběh Elizabeth Smartové (TV film)
2002 Trudeau (TV film)
2000 The Highwayman
The Pooch and the Pauper (TV film)
1999 Cybermaster
Spasitel
1998 Bolesti lásky (TV film)
Dvojchyba
Když manželé podvádějí (TV film)
Ničící žár (TV film)
1997 2103: The Deadly Wake
Boy's Club, The
Krvavý stín
1996 Radiant City (TV film)
Sabotáž
1995 Choices of the Heart: The Margaret Sanger Story (TV film)
Love and Betrayal: The Mia Farrow Story (TV film)
1994 Osudový slib: Příběh Alexandry O´Harové (TV film)
1993 J.F.K.: Reckless Youth (TV film)
1991 Podvedená
Ramona!
Shadows of the Past
Tajemná záře
1989 Renegáti
Slepý strach
1988 Příliš dokonalá podoba
1985 Terminal Choice

TV seriály

2005 Bod G (TV seriál)
Life with Derek (TV seriál)
2004 ReGenesis (TV seriál)
Blackout (S01E08)
The Oldest Virus (S01E05)
2003 Divoká karta (TV seriál)
Pohřešovaní (TV seriál)
2002 Puppets Who Kill (TV seriál)
2001 Mutant X (TV seriál)
1999 Twice in a Lifetime (TV seriál)
1997 Fast Track (TV seriál)
Lexx (TV seriál)
1996 Traders (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
1991 The Hidden Room (TV seriál)
Vražedné pobřeží (TV seriál)
A Perfect .38 (S02E03)
1990 Protiúder (TV seriál)
1988 Válka světů (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)
1985 Horká noc (TV seriál)
1983 Stopař (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky