Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Děj příběhu začíná v domě manželů středního věku, maminka dává dceři Mary pusu na dobrou noc a jde spát. To ještě netuší, že tato noc se krvavě zapíše do historie města. Mary totiž popadne amok a své rodiče brutálně zavraždí. Ocitá se v psychiatrické léčebně, kde se stane obětí zvrhlých choutek jednoho ošetřovatele. Mary o pár měsíců později porodí dítě, lékaři ji však sdělí, že zemřelo při porodu. V dalším šíleném záchvatu rozpoutá Mary krvavá jatka, jimž učiní přítrž dva policisté, kteří Mary zastřelí. V ději se přesouváme přesně o dvacet let, mládež bujaře slaví "Krvavou noc" právě na počest Maryina běsnění. Vrátí se duch Mary, aby zúčtoval se všemi nevinnými oběťmi? (claudel)

(více)

Recenze (75)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Dobrá vyvražďovačka. Těch není nikdy dost. Takže: Mary už jako malá holka celkem brutálně zavraždila svoje rodiče. O 11 let později ji znásilňuje noční hlídač v ústavu pro choromyslné. Z toho otěhotní, ale dcerka nepřežije při porodu. Mary si vyvraždí cestu ven, než je konečně zastřelena. To vše se odehraje v průběhu 12-ti minut ještě před úvodními titulky. A po nich následuje přítomnost, kdy parta teenagerů slaví Blood night, den výročí Mary zapříčeněného masakru. A jak ty šmejdi kraví u jejího hrobu, nepočítají s velkým comebackem... Teď k hodnocení. Někdo bude muset přetrpět teenagerovskou půlhodinku, já ale netrpěl protože mi přišla zábavná. V jejím průběhu každopádně dojde na vyprávěcí zpestření od Billa Moseleyho (na mysl mi přišel MADMAN) a spoustu sexy sračiček, takže nebojte. No ale vzápětí dojde na to podstatné, body count ke konci čítal snad 14 mrtvých. A vraždy to byly pěkný. Mary taky, v jednom kuse nahatá:) Celkově prostě příjemná podívaná. Trochu nadměrný stupiditě se to sice nevyhne, ale stejně.. pěkný. 7/10 ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Nevím, nevím. Máme rok 2010, žánr horor se hodně posunul a dnes už nestačí jen litry krve, ječící mládež a déšť s hromobitím, a proto mi uniká smysl tohoto hororu. Je fakt, že bych se s ním vyrovnal lépe, kdybych o něm před zhlédnutím něco věděl, ale to se nestalo a mě nezbývá než zkritizovat směšný děj, trapné zabíjení a přiblbé chování postav.... Chce se mi dát odpad, ale pokud to vezmu jako béčko natočené ve stylu osmdesátek, které mělo za cíl vrátit diváky o pár desítek let zpátky se vším, co k tomu patří - tedy i se směšným zabíjením a neoriginálním námětem, tak potom si to jednu hvězdičku zaslouží. I díky pěkným holkám a zajímavé pointě :-) ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si po delší době zase dal horor a hned jsem si šopnul pořádný jatka, abych se rozhejbal a zavzpomínal na fajn časy s motorovkou, kladivem, sekerou, lopatou a tak podobě a nemůži říct že bych udělal špatně, tenhle slasher je totiž na dnešní dobu hodně slušnej, obzvlášť ze začátku tam rozehrajou příjemnou brutální šou, která se podle mě ale zbytečně v prostřední částí na dlouho odmlčí a rozjede se zase až ke konci, nicméně vraždy jsou fakt dobrý, typickej teen příběh ucházející a celkově zábavný, ale přišlo mi to trochu nízkorozpočtový ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Po úvodním Masakru jsem čekal nářez !! Běhěm hodiny se odehrávaly takové ty klasické teen Párty s fajn Kočkami, sexíkem atd.. tohle mě baví, tohle mám rád!! Jenže do toho se objevily céčkové vraždy s gumovými figurínami a já byl docela zklamán! Na konci, jako by se rejža vzpamatoval a začal opět slušný béčkový, krvavý Masakr jako na startu.. Nevím co si o tom mam myslet.. Bud v jistou dobu došly peníze, tak se na vraždy vysral.. a na konci opět prachy byly, tak se začal snažit.. za Tenhle Chaos tedy dávám 3*.. A to měl něběhnuto na krásnou Čtyřku ! ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Začátek filmu sice naznačil, že by to mohl být solidní nářez, ale to se nakonec nestalo. Po několik úvodních, velmi hororových scénách jsem se těšil, co příjde dál. A co se nestalo, vyklubal se z toho nemastný, neslaný "horor" s teenagery a se spoustou zbytečných scén a keců. Ke konci se to díky poměrně svěží pointě, kterou jsem ale vytušil mnohem dříve, trochu rozjelo, ale celé to zabilo, jak se tomu často stává, hloupé chování postav. (Spoiler - Čtyři chlapi a dvě holky vyděšeně a uječeně utíkající před drobounkou holkou s krumpáčem jsou vážně k smíchu.) Na druhou stranu musím říct, že střih se povedl a některé hororové scény byly natočeny velmi mistrně. 40% ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama