Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mary Giordano (Alicia Silverstoneová) se nemůže dočkat až bude konečně plnoletá. Od malička Mary fascinovaly zločiny a práce detektivů. Ale ani jeden připad ji nezaujal tak, jako vražda její spolužačky, čtrnáctileté Kathleen Donlevyové. Mary začne na vlastní pěst vyšetřovat tuto strašnou i záhadnou vraždu, která nemá podezřelé ani svědky. Mary se řídí instinktem a objeví spojivo mezi kočovnými muzikanty a několika dalšími neobjasněnými vraždami. Svůj objev prozradí mladému ambicióznímu policistovi Tonymu Campbellovi (Kevin Dillon), který se stává jejím partnerem při dalším vyšetřování. Mary se v průběhu vyšetřováni do Tonyho zamiluje. Jak se zmítá v rozporuplných pocitech k Tomymu zjišťuje, že je vrahovi na stopě. V Tonyho bytě nachází nezvratné důkazy. Zděšená Mary nabývá jistoty, že muž, do něhož se zamilovala, může být dokonce i jejím vrahem. (Butterfly Home Entertainment)

(více)

Recenze (8)

Ferry 

všechny recenze uživatele

Bez akce. Až na vtipné hlášky Clinta a jeho šéfa, moc nic. Občas až nesmyslné záběry kazily atmosféru. ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Béčkovej thriller, který vás nijak nevytrhne z křesla, ale neurazí. Alicia zahrála dobře, Kevin překvapivě docela taky, takže to tak špatné nebylo. Námět na film už tu byl tolikrát, ale mnohokrát jiné rozuzlení. Toto mě zase tolik nepřekvapilo, ikdyž jsem občas nevěděl, jak to tam mají ty dvě hrdličky. A největší blbost byla, ten důvod vraždění. To režisér trochu nedomyslel. Ale tak na pozdní večer pohodová oddechovka. 55% ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

V rámci svého předsevzetí vidět všechno v čem se Marla Sokoloff byť jen mihla, jsem se dostal až k tomuto zapomenutému thrilleru. Když ponechám stranou že se moje bohyně, byť ještě hodně mladá, opravdu několikrát ukázala, tak je tenhle film úplná ztráta času. Hloupý, předvídatelný, mizerně napsaný a téměř bez napětí a atmosféry. Alespoň herci se vzepřeli a v rámci této rebelie předvedli slušný výkon. ()

E lan 

všechny recenze uživatele

Hrozné béčko devadesátých let s tragickým scénářem, nulovými hereckými výkony (především pak Kevina Dillona) a vůbec celkově katastrofálním ztvárněním. Špatné špatné špatné, tomuto filmu je radno vyhnout... ()

John80 

všechny recenze uživatele

Slabši a priemerný thriller mlade dievča a jej túžba stať sa policajtkou da sa dokopy s policajtom ,aby vyšetrili vraždu so zaujímavým záverom čo je najlepšie z celého filmu 2* ()

Reklama

Reklama