Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nemocnice St. Alberts má problémy, jejich doktoři se vzdávají svých postů. A zanechají tak na klinice šest studentů medicíny, aby se naučili jak jinak, než nejlépe praxí. Jejich zvláštní chirurgické chyby, ztráty pacientů , horké lázně při fizioterapii, zranění v márnici a sex na chodbách udržují vysoký standard v nejhorší nemocnici na světě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (46)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Víte jistě, že jste sexuálně aktivní?" "Sexuálně aktivní? Jenom jsem ležela." Milá a zábavná blbůstka. Vybavilo se mi, že už jsem to kdysi viděl a až mě překvapilo, že mě to docela pobavilo. Občas se mi zdálo, že by to mohl být remake v české distribuci stejně nazvané komedie Young Doctors in Love z roku 1982. ()

LaciLC odpad!

všechny recenze uživatele

S prižmúrenými očami a s troškou tolerancie by som teoreticky mohol nazvať Lekársku akadémiu "len" podpriemernou komédiou, ale to by som na to musel mať aspoň nejaký ten malý dôvod. Bohužiaľ, film ma v žiadnom ohľade nepresvedčil. Je predovšetkým nudný, a keď (náhodou) nie je nudný je... trápny. Zo všetkého mi je najviac ľúto, že sa v tom musel objaviť starý-známy Dan Aykroyd. Ach, a čo som to chcel hlavne povedať? No, a za čo teda stojí "komédia", pri ktorej som sa ani raz čo by len nepousmial? Za h.... (odpad!) ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Podprůměrná komedie o skupince lékařských studentů z jedné ne příliš kvalitní nemocnice svým stylem, druhem humoru i hereckými kreacemi jako by zapadala do let osmdesátých, kdy se na nás z Ameriky valila jedna academy za druhou (od lyžařské přes pohřební až k legendární policejní) a ne do roku 2004. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Nezdálo se mi to až tak blbé, jak to tady mnozí popisují. Jistě, jsou tu nějaké oplzlé fórky a pár trapáren, ale je tu také dost černého humoru, který mám rád. Film trpí spíše nesympatickým hlavním hrdinou a především slabým spádem. Je to totiž chvílemi nuda a člověk má pocit, že se z toho dalo dostat ještě mnohem více, než jsme viděli. Škoda, ale i tak je to takový průměr, který se dá vidět. ()

Johnee odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečná slátanina těch nejfekálnějších příhod, co se Vám při praxi v nemocnici prostě NESTANOU .. Ze pseudovtipného nadávání mrtvolám, házení po sobě orgány nebo oznamování smrti rodině je jednomu spíše na zvracení než do smíchu.. .. A kdo mi ukáže medičku, která nepozná spermii, dostane lízátko. Howgh ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v kanadském městě Edmonton. (GASTON73)

Reklama

Reklama