foto

Dave Foley

  • nar. 4.1.1963 (55 let)
    Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Znovu ve hře
2014 Live Nude Girls
Party Central
2013 Univerzita pro příšerky
2012 Poslední záchrana
2011 6 Month Rule
Freeloaders
Monster Brawl
Prep & Landing: Naughty vs. Nice (TV film)
Servitude
2010 Prep & Landing Stocking Stuffer: Operation: Secret Santa (TV film)
2009 Prep & Landing (TV film)
Strip, The
Vysaj si
2008 Buddy 'n' Andy
Coopers' Camera
2007 LA blues
Netherbeast Incorporated
Out of Omaha
Postal
2006 Auta
2005 Testing Bob (TV film)
Škola superhrdinů
2004 Ham & Cheese
Hvězda
Lékařská akademie
Máš padáka!
Prom Queen: The Marc Hall Story (TV film)
2003 Skřípění
Šílený rande
2002 Běž, Ronnie, běž!
Fancy Dancing
Kids in the Hall: Tour of Duty
Noční loupež
True Meaning of Christmas Specials, The (TV film)
Švindl
2001 Koho hledá Kevin?
Opoparchant
2000 CyberWorld
1999 Dožeň, co se dá!
South Park: Peklo na Zemi
Toy Story 2: Příběh hraček
Čmuchalky
1998 It's Tough to Be a Bug
Život brouka
1997 Hacks
Nesprávný muž
1996 Droga štěstí
1994 It's Pat
1987 Anna ze Zelených vršků: Další osudy (TV film)
Echoes in the Darkness (TV film)
The Prodigious Mr. Hickey (TV film)
Tři muži a nemluvně
1986 Velké plány

TV seriály

2018 Čas na dobrodružství (TV seriál)
Jake the Starchild (S10E10)
Průměrňákovi (TV seriál)
Thank You for Not Kissing (S09E18)
2017 Čas na dobrodružství (TV seriál)
The First Investigation (S10E08)
2016 Bajillion Dollar Propertie$ (TV seriál)
Průměrňákovi (TV seriál)
Kdo to nemluví? (S08E07)
2015 Dr. Ken (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
The Ghostwriter (S01E02)
Průměrňákovi (TV seriál)
Operace infiltrace (S06E18)
2014 Spun Out (TV seriál)
Strážce pořádku (TV seriál)
A Murder of Crowes (S05E01)
Průměrňákovi (TV seriál)
Bezesné noci v Orsonu (S05E10)
2013 Maron (TV seriál)
Mr. Pickles (TV seriál)
The Lair (S01E11)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Helsinki (S02E05)
Průměrňákovi (TV seriál)
Záškolačka (S04E23)
Životní dovednosti (S04E11)
2012 Unsupervised (TV seriál)
Průměrňákovi (TV seriál)
Králíčková terapie (S04E04)
2011 How to Be a Gentleman (TV seriál)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Obrovský skok (S04E20)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Výzva přijata (S06E24)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Stíny minulosti (S07E14)
2010 Dan Vs. (TV seriál)
Kids in the Hall: Death Comes to Town (TV seriál)
Nouzové přistání (TV seriál)
Dokonalý podraz (TV seriál)
The Ho Ho Ho Job (S03E14)
2008 Bratři a sestry (TV seriál)
Rodinná večeře (S03E08)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Geniální řešení (S05E16)
2007 Slacker Cats (TV seriál)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje záhady (S06E04)
2006 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Mých pět stadií (S05E13)
2005 Joey (TV seriál)
Joey a poker (S02E07)
2003 Dva z Queensu (TV seriál)
Jung Frankenstein (S05E12)
2001 Committed (TV seriál)
Sketch Pad (TV seriál)
1998 Ze Země na Měsíc (TV seriál)
1995 NewsRadio (TV seriál)
1988 Kids in the Hall, The (TV seriál)
1986 The Lawrenceville Stories (TV seriál)

Dokumentární

2015 Being Canadian
2013 Quality Balls: The David Steinberg Story
2011 Color Me Obsessed: A Film About The Replacements
2009 Slavný? Díky internetu!
2005 100 Greatest Cartoons (TV film)
Comedy Gold (TV film)
2003 I Love the '70s (TV seriál)
2001 Frank Truth, The
Kids in the Hall: Same Guys, New Dresses
2000 Film-Fest DVD: Issue 4 - Hawaii
1999 Making of 'Dick', The

TV pořady

2014 Dinner at Tiffani's (TV pořad)
2013 Hollywood Game Night (TV pořad)
2011 Katie Chats (TV pořad)
2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)
2004 CBC News: The Hour (TV pořad)
2003 Celebrity Poker Showdown (TV pořad)
Comedy Central Presents: The Commies (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)
2001 Wild Desk Ride (TV pořad)
1998 The 50th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2002 True Meaning of Christmas Specials, The (TV film)

TV seriály

1995 NewsRadio (TV seriál)
1988 Kids in the Hall, The (TV seriál)

Dokumentární

2001 Kids in the Hall: Same Guys, New Dresses
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace