Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když je lodní svářeč a amatérský boxer Jake Huard přijat na námořní akademii v Annapolis, věří, že se mu splnil jeho sen. Jakea čeká náročné studium i řada obtížných zkoušek, přesto věří, že uspěje. Večer před odjezdem se seznámí v baru s půvabnou Ali, po nástupu na akademii s překvapením zjišťuje, že dívka je jeho velící důstojnicí. Jake je zvyklý na fyzickou zátěž, tvrdé kondiční tréninky mu problémy nedělají. Má ale potíže s matematikou, navigací, a především s respektováním autorit. Často pak doplácí na svou zbrklost a svéhlavost, a když se rozhodne utkat v boxerském ringu s velícím důstojníkem Colem, dostane pořádný výprask. Díky Coleovi se jeho studium na akademii mění v těžký boj. Jake by nejraději s akademií sekl a vrátil se k práci v loděnici, zároveň ale chce svému otci dokázat, že je schopný dosáhnout svých cílů. (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

italka63 

všechny recenze uživatele

Já vlastně čekala nafoukaný vlastenecký drill amerických mariňáků a pustila si to jen kvůli upřímným a šibalským očím Jamese Franca....jenže on ten filmík za to stál, tak předně, ten nacionalismus se ani nekonal, spíš sonda mezi obyčejné kluky. Když pracujete denně s tátou a a bráchou v loděnici, kde stavíte bitevní lodě pro námořnictvo, a přes tu širokou řeku se denně díváte na budovy Akademie, začne se vám leccos honit v hlavě a pokud ještě umíte trochu boxovat....podotýkám ještě, že Tyresemu Gibsonovi uniforma velmi, velmi sekla a soundtrak byl super, připomínal Matrix. Hlubokánské drama jsem nehledala a byla překvapena za čtyři hvězdy. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Nenarocny snimok z prostredia Namornej akademie, boxerskych zapasov a rodinnych a inych problemov. Mozno to nie je film, ktory by si zasluzil 4 hviezdicky, kedze je tam aj mnoho dialogov, ktore by hlavne fanusikov boxu mohli vyrusovat, ale aspon kvoli nadhernej hudbe Briana Tylera, ktory dokazal vystihnut ci uz boxerske chvile alebo problemy medzi otcom a synom si tento film zasluzi o hviezdicku navyse. Taktiez vedlajsiu ulohu si tu zahral aj Donnie Wahlberg, ktory (pamätnici si mozno pamätaju) zacinal koncom 80-tych rokov ako spevak a tanecnik v jednej z prvych chlapcenskych skupin New Kids on the Block. Nadhernu Jordanu Brewster si mozeme pamätat z Rodriguezovej Fakulty v ulohe Delilah alebo aj z akcaku Rychlo a zbesilo...... 17.05.2008 ()

Reklama

alldo.raine 

všechny recenze uživatele

"You want know, why I stay in this room? Cause, Jake, you´re my Mississippi. That´s why I stay in this room, Jake, cause if Mississippi quits, then all of a sudden Arkansas is the worst state in the whole country." Husina. Pro tento film mám také velkou slabost. Vojenská akademie, soutěživost, box, skvělá ústřední dvojice Franco a Gibson. To vše doplněno krásnou hudbou Briana Tylera. Ano, opět něco, na čem si Američani honí trika, ale takhle by to mohli dělat i nadále. V tomto filmu vše funguje, jen ta Jordana Brewster je na mě až moc sladká, a přeci jen, co si budeme povídat, ten vojenský mundúr by ji asi věřil málokdo:) Ale tak zase o tom to je, předsudky, takže bůh ví, třeba je to tak opravdu schválně. ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Americké námořnictvo, to je elita. Výcvik jako z pekla, stejná uniforma, stejný žargon, stejná sexuální orientace a černoch co je velký šéf. A samozřejmě vás jako nadřízený pořádně s...e. Co s tím uděláte? No rozbijete mu čelist. Že to je zakázané? Ale kde že... Americké námořnictvo má u toho box. No a není nic lepšího než využít příležitosti a dát do tlamy svému nadřízenému za to, že je férový, edukativní a úspěšnější, než vy usmrkanci! A tak tu máme Annapolis. Film o vojenském drilu s charismatickým židem Jamesem Francem a nežidovským nadřízeným černochem Jimem Parrackem. Film kvůli kterému si mladí chlapci pera (psací potřeby úchylové) leštit nebudou. 70% ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Mam rad Jamese Franca a proto jsem se na Annapolis tesil. Film nezklamal ale ani nicim neprekvapil. Vsechno jakoby probehlo tak jak melo. Od zacatku uz tusite jak to bude mit hlavni hrdina po cely film tezke a ze nakonec ho bude cekat sladka odmena v podobe divky, novych pratel a vitezstvi(ne v boxu ale predevsim sam nad sebou). Zni to jako klise, ale je to natoceno tak nejak rozumne, jako by si reziser uvedomoval, ze takovych filmu je cela rada a je treba se nejak odlisit. Sice se to neodlisuje tolik, ale ani to nezapada do prumeru. Proste ani bomba ani propadak. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (5)

  • V magazínu „Muscle & Fitness“ byl snímek označen jako film s osmým nejlepším sportovním tréninkem. Prvenství drží Rocky (1976). (Sufferer)
  • Hoci sa dej filmu odohráva v prostredí americkej Námornej akadémie, vznikol bez podpory amerického Ministerstva námorníctva a Ministerstva obrany. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama