Reklama

Reklama

Podivní vetřelci

  • Kanada Strange Invaders
Animovaný / Sci-Fi / Krátkometrážní / Komedie
Kanada, 2002, 8 min

Režie:

Cordell Barker

Hrají:

Cordell Barker

Obsahy(1)

Roger a Doris žijí klidným a pohodlným životem, dokud nejsou jedné noci probuzeni příchodem podivného návštěvníka. Je to dítě – odpověď na jejich sny! Dar z nebe, nebo dokonce odněkud dál? Malá podivná věcička však brzy převezme velení a uvrhne dům do zmatku. (LFŠ 2006) (oficiální text distributora)

Recenze (15)

Lima 

všechny recenze uživatele

Božsky animovaný, hodně s groteskním nadhledem laděný příběh o svízelích adopce mimozemšťana s vizáží malého chlapečka. Neustávající salvy smíchu v kinosále od začátku až do konce. Nejlepší kus v animovaném pásmu Ryan na letošní LFŠ. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Komický shortík o rodinke, ktorej hviezdy prihrajú nezvyčajného potomka. Jednoudchá animácia, skvelá muzika aj pekná pointa. A pes s červenými ponožkami :)) ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

nie až také dobré ako Barkerov prvý mačací animák, ale tiež dosť dobré na to, aby si to človek pozrel a veľmi dobre sa pobavil . . . dobre si rozmyslite, či si želáte, keď padá hviezda . . . ()

easaque 

všechny recenze uživatele

Další Barkerovská hříčka o podivuhodném děťátku z nebes. Zábavné, ale tentokrát jen na pěkné 3*. Pro neznalce cizích jazyků jsou titulky potřeba, ale dají se na internetu najít, tak s chutí do toho. [ PŘÍBĚH: 1 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Přesně ten typ filmu, který jinak vyzní v kině plném mladých lidí a jinak v na tv v obyváku. Proto se nedivím některým nadšeným reakcím, ale přidat se nemůžu. ()

Scytale 

všechny recenze uživatele

Výborná groteska ze života sezdaného páru toužícího po potomkovi. Animák je na svou stopáž doslova napěchován neskutečným množstvím nápadů a gagů. Při sledování raději nic nekonzumujte, protože hrozí vážné nebezpečí nečekaným zadušením náhlým záchvatem smíchu. ()

Kobitch 

všechny recenze uživatele

Dítě vám změní život. O tom asi nemusíme vést žádné debaty, jako otec tří malých rarachů o tom vím svoje. Své o tom ví i Cordell Barker, který vytvořil vtipnou taškařici, a tentokrát to nemyslím nijak špatně. Kreslený snímek mě zaujal ztřeštěnou animací, přitom řeší docela vážná témata, jako například odcizení páru, náročnost starání se o dítě, nervy v kýblu apod. Za mě nejlepší film tohoto jinak velmi nepovedeného ročníku. [Oscary 2001] ()

Reklama

Reklama