Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tím, kdo bude letos na Vánoce rozdávat dárky není starý dobrý Santa, ale Satan. Ten totiž před tisíci lety prohrál ve hře s andělem a od té doby musel dělat Santu. Teď ale jeho trest končí a on si konečně může vylít zlost za všechno dobré, co kdy musel udělat... (Magic Box)

Recenze (158)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Film „Ďábelský Santa“ přináší to, co slibuje – průměrnou hororovou komedii, kde hororu opravdu tolik není, i když nějaké to gore se zde přece jenom objeví, i když masakr tohle rozhodně není. Jsou zde prvky, které jsou skutečně zábavné, mytologie, která je docela promyšlená, a tak jsem se u filmu i bavil. Škoda, že toho humoru nebylo přece jenom trochu víc a že mě nedovedl odrovnat. ()

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele

Fantastický úvod a neodolatelně obskurní idea jsou důvody, proč si tahle záležitost ode mě odnáší celé tři hvězdičky. Pokud si ale o Santa's Slay chcete myslet jen to nejlepší, rozhodně ho vypněte už po úvodních titulcích, a nechte si pak někým vyprávět, o čem to vlastně bylo. Po počáteční divoké jízdě vás totiž čeká jen pomalé utonutí v rozbředlém a uprděném bahně zoufalého nevkusu a bezmocné nudy. Ne, žádný nový "Muž se třema rukama". Nic tak přitažlivě odpudivého se tady bohužel nekoná. A to to zpočátku vypadalo tak slibně... Je dobré vědět, že tohle určitě není první případ, kdy se Santa objevuje v humorně horrorových vodách. Stačí vzpomenout na "And All Through The House", jednu z prvních (a nejslavnějších) epizod Tales from the Crypt, režírovanou Robertem Zemeckisem. Na druhou stranu je třeba uznat, že Štědrý den jako Den zabíjení - to má opravdu něco do sebe! ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

tak si tak na vánoce,celej den ležim v pelechu,žeru,žeru a žeru.čumenda na bednu,spokojenost.pak najednou čumim ve dvě v noci,že běží nějakej film,ďábelský santa.řikám si tak na to číhnu...po 5 minutách sem brečel smíchy tak nahlas,že si sousedi museli myslet,že konzumuju cukroví okořeněný notnou dávkou gandži.už jen ten nápad že bůh měl syna s panou marií...ježíše...a ďábel s panou erikou syna santu,kterej na svoje narozky jen tak mučí a vraždí koho potká,až zněj lstí anďěl udělá hodnýho dědka,co musí dělat 1000 let dětem radost...a teď už je 1000 let fuč a on si to začne vychutnávat s plnou dávkou brutality a černýho humoru....paráda!!!!není to tak dobrý jako třeba ruka zabiják,ale skvěle mě to pobavilo tudíž splnilo účel.spokojenost. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 6/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Efekty 8/10/// +černý humor, Santa ještě nikdy nebyl takový killer, vánoční atmosféra, morbidní, krvavé -možná zbytečně krátké, mohlo být ještě lépe obsazené/// Na tohle jsem se hodně dlouho těšil a tohle mi náramně sedlo. Zábavné, nekorektní, nikdy předtím neviděné, co to si Santa dovolil překonává všechno a všechny. Škoda jen té "povídačky" kolem jeho vzniku a jeho motivu a taky slabší závěr, který mohl být natočen jinak, ale budiž tohle jako trest pro zlobivé děti. Pustě jim to a budete mít zaručeně od vánoc klid./// Celkem 70%/// ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Rychlý nástup Santy Clause ve stylu hups komínem, rozbít krb a všecky pozabíjet... A štědrovečerní jatka začínají. Ano jatka, protože před tisícem let prohrál Santa velkou sázku a od té doby nesměl zabíjet a místo toho dávat dárky. Teď už doba tisíci let skončila a nasraný Santa se vrátil a máme tu místo Štědrého dne, Den vražd. Tak to je hlavní téma tohoto neobvyklého vánočního filmu, který by se dal zaškatulkovat k hororům a zároveň k parodiím na Santa Clause, který vypadá jak viking převlečený v obleku Dědy Mráze. Podobný film je NESVATÝ z roku 2010, kde místo Santy vraždí Mikuláš. [2669. hodnocení, 144. komentář, 47%] ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama