Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tím, kdo bude letos na Vánoce rozdávat dárky není starý dobrý Santa, ale Satan. Ten totiž před tisíci lety prohrál ve hře s andělem a od té doby musel dělat Santu. Teď ale jeho trest končí a on si konečně může vylít zlost za všechno dobré, co kdy musel udělat... (Magic Box)

Recenze (158)

BaronX 

všechny recenze uživatele

Ze začátku docela gut, čistka v stupidní rodině - to byla docela pecka, ale postupem času to vyšumělo do ztracena. Chyběl tomu srozumitelnej děj, kvalitnější herci a závěr ... škoda mluvit (i to parádní vyvražďování postupem času sláblo - že by se tvůrce zalekli reakcí diváků?). Ale ten santa byl řízek, velmi příjemná změna od těch přeslazenejch tlouštíků. Hou hou hou !!! Každopádně dobrý záměr, slabé zpracování. Ta jedna hvězda je za Billa Goldberga. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Bizarní crazy horrokomedie, šmrncnutá ujetou santologií a mixnutá vcelku vánočním - čili mile uměřeným a nezáživným mixem různě žertovných úmrtí z rukou jistého Sa(n)tanáše... ;-) . . . Ve výsledku ovšem prostě jenom taková lehounce ďábelská santtywoodská oddechovka... Na film s námětem, skýtajícím tak skvělý potenciál pohříchu docela málo... :-/ . . . Dvě a půl hvězdičky za film tedy maximálně, z nutnosti zaokrouhleno nakonec s velkým sebezapřením nahoru, snad jen za to originální téma a za tu skvělou úvodní sekvenci vánoční likvidace jisté otravné typicky emericko-středostavovské famílie... ()

Reklama

Olafsson 

všechny recenze uživatele

Úvodní scéna s vyvražděním (mimochodem výborně praštěné) rodiny mně navnadila na pořádný rodeo... Bill je jako vraždící Santa skvělej... Jenže tak nějak to všechno vyprchalo do vzduchoprázdna a fim, jehož námět měl potenciál na kultovní masakr akci s černým smyslem pro humor, mě postupně uspal... Škoda, možná kdyby se námětu chopili třeba Dánové a ne politicky korektní Amící psal bych tu teď oslavné litanie... Tři hvězdy za cool Billa, první scénu a pár pěkných polonahých holek... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nasraný Santa už má dost ze všech těch malých fakanů co mu tísic let posílají svoje žebrající dopisy. Tento rok se rozhodl všem pořádně natrhnout prdel a tak tento nápad dal šanci vzniknout této úsměvné komedii. Začátek filmu je doslova parádní a ta povedená rodinka dostane co proto, ale postupem času se začala dostavovat nuda a samotná atmosféra, ale i celková kvalita šly rapidně dolů. Bill Goldberg byl přesně podle mého gusta a zde zahrál asi nejlépe, kde jsem ho měl šanci vidět. V konečném hodnocení je to pro mne průměrná komedie, která sice pobaví, ale nemusím jí vidět zas až tak moc často. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Film „Ďábelský Santa“ přináší to, co slibuje – průměrnou hororovou komedii, kde hororu opravdu tolik není, i když nějaké to gore se zde přece jenom objeví, i když masakr tohle rozhodně není. Jsou zde prvky, které jsou skutečně zábavné, mytologie, která je docela promyšlená, a tak jsem se u filmu i bavil. Škoda, že toho humoru nebylo přece jenom trochu víc a že mě nedovedl odrovnat. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama