Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vysoká škola s názvem Eastern State University nemůže nabídnout v zásadě nic, co by stálo za zmínku. Výjimkou je její sportovní, přesněji fotbalový program. Ale ani tomu se v poslední době příliš nedaří, a učitelé sportu pod vedením trenéra Winterse se ocitají pod nepříjemným tlakem vedení a absolventů, aby se postarali o úspěch v nadcházející sezóně. Winters tedy musí nabrat nové, slibné mladé hráče ze středních škol. Proto není příliš překvapivé, že udělá téměř cokoli, aby tyto dospívající děti získal. A logické je také to, že dokud se jim na hřišti daří, on i vedení univerzity bude tolerovat téměř jakékoli nepřístojné chování, kterého se hoši z týmu budou dopouštět. (oficiální text distributora)

(více)

Zajímavosti (3)

  • Zatiaľčo futbalový tím hlavných hrdinov filmu Timberwolves je (podobne ako celá vysoká škola ESU) fiktívny, ich oponentmi v jednotlivých zápasoch sú skutočné futbalové programy (postupne Georgia Tech Yellow Jackets, Mississippi State Bulldogs, Michigan Wolverines a Iowa Hawkeyes). (marlon)
  • Film sa natáčal na niekoľkých amerických univerzitách (Boston College, Duke University, University of Michigan, University of Iowa, University of South Carolina). (marlon)
  • Scéna, v ktorej hlavný hrdina Kane zbehne na diaľnicu, ľahne si uprostred cesty medzi idúce autá a donúti tak ostatných spoluhráčov (berúc to ako test ich statočnosti a tímovej jednoty) pridať sa, musela byť po prvom vydaní odstránená. Dôvodom bolo, že sa týmto počinom nechalo inšpirovať niekoľko teenagerov, z ktorých niektorí boli pri svojich pokusoch aj zabití. (marlon)

Reklama

Reklama