foto

Tim Parati

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Coming Through The Rye
2013 Bezpečný přístav
2012 Little Red Wagon
The Bay
2011 Fracek
2010 Blood Done Sign My Name
Píseň mého srdce
2009 In/Significant Others
2007 Hounddog
Síla slova
Úžasný svět hudby
2006 12 podmínek k dědictví
Two Tickets to Paradise
2002 Cabin Fever
2001 Černý rytíř
2000 Nebezpečný kód
Urban Mythology
1999 Elmo v Zemi mrzoutů
Muppeti z vesmíru
1998 Bouře (TV film)
Cíl: Země (TV film)
1997 Pravda a lež
1996 Lid versus Larry Flynt
Věznice Andersonville (TV film)
Čas zabíjet
1994 Dar lásky (TV film)
Moment of Truth: Caught in the Crossfire (TV film)
Vrána
1993 Program
1991 Želví nindžové II
1985 Kočičí oko
1984 Hyperspace

TV seriály

2017 Živí mrtví (TV seriál)
Zásadní otázka (S07E11)
2016 Mercy Street (TV seriál)
The Uniform (S01E03)
Živí mrtví (TV seriál)
Zazpívej (S07E07)
Cela (S07E03)
2014 Zvrat: Washingtonovi špioni (TV seriál)
O hlupácích a králích (S01E03)
2012 Army Wives (TV seriál)
Domestic Maneuvers (S06E22)
Blood Relative (S06E12)
Perchance to Dream (S06E02)
2011 Army Wives (TV seriál)
Farewell to Arms (S05E13)
Strategic Alliances (S05E07)
2010 Army Wives (TV seriál)
Hearts & Minds (S04E15)
2009 Army Wives (TV seriál)
Operation: Tango (S03E11)
Disengagement (S03E05)
2008 John Adams (TV seriál)
Nezávislost (E02)
2005 Vetřelci z hlubin (TV seriál)
One Tree Hill (TV seriál)
How a Resurrection Really Feels (S03E09)
2001 Going to California (TV seriál)
1998 Profesionálové z CI5 (TV seriál)
Ze Země na Měsíc (TV seriál)
Le Voyage Dans La Lune (E12)
Galileo Was Right (E10)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1991 Zlaté časy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky