Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když Marshall Lawson (Seagal) přišel při chladnokrevném a zdánlivě náhodném útoku o členy své úderné jednotky, bere jako svou povinnost podivné okolnosti brutálního vraždění vyšetřit. Při svém pátrání brzy odhaluje vojenskou operaci CTX Majestic, jež podléhá takovému stupni utajení, že se armáda rozhodne Lawsona odstranit, aby své tajemství ochránila dál. Lawson je však neúprosný a pouští se do nemilosrdného a nerovného boje proti organizovanému drogovému obchodu, který je, zdá se, tajně řízen prohnilou buňkou přímo zevnitř armády. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (104)

smrtubohem 

všechny recenze uživatele

Začínám nabývat dojmu, že na chudákovi Seagalovi se vystřídali po roce 2000 nejhorší režiséři světa. Albert Pyun a jeho Profesionál budiž toho důkazem. Tenhle film je hrozně špatnej, dokonce víc, než většina Stevenových fimů poslední doby. Nevím, jestli se Seagal nechává zastupovat stuntmanem ze své vůle, nebo je to dílo režiséra, každopádně mistr aikida a dalších několika stylů začíná víc střílet než se prát a to, přátelé, nevěstí vůbec nic dobrého. ()

Allegro.g. 

všechny recenze uživatele

Steven Seagal zatím ještě alespoň chodí. Jsem zvědavý, jak budou zobrazovat jeho neporazitelnost až ho budou tlačit na vozíčku. Souboje točené stylem "tak Stevene, teď se chytni kamery, začni lomcovat rukama a pokus se přitom neuškrtit o vlastní tlustým krk" jsou legrační. Je to tak totálně o ničem, že jako pozadí k luštění křížovek si to * zaslouží. ()

Reklama

becki_tu odpad!

všechny recenze uživatele

Takhle to dopadá, když je režisér absolutní břídil, který má ještě k tomu k dispozici hodně omezený rozpočet a omezeného scénaristu, který zakomponoval do příběhu i sci-fi žánr, který zde reprezentuje jakási droga, která z lidí dělá na počkání profi zabijáky. Za tohle dílo se snad musí stydět i sám Steven. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Slabá akcia, príšerný scenár, obstojná réžia, pohodový Seagal... Žoldnieri spravedlnosti sa pre mňa stali synonymom "tej pravej" béčkovej zábavy a normálne som veril, že Steven sa udrží aspoň v Snipesovej kategórii, ale majster zase padá na držku... Vlastne on ani nie, pretože on pôsobil celkom fajn, ale chcelo by to aspoň trochu súvislejší scenár a nejakého schopného choreografa, resp. pomocného režiséra... Dopozeral som to, ale len preto, že v poslednej dobe mám na tohto valibuka slabosť spôsobenú prekvapivo príjemnými pesničkami z jeho dvoch CD... ()

Jino 

všechny recenze uživatele

Po pár měsících je tu další novinka od Stevena. No i když novinka je silné slovo, ono není v podstatě nic nového. Akorát se vymění herci a režisér, obmění se děj a nový film se Stevenem je na světě. I když tahle parodie na Seagala je poňekud trapná, ostatně jako každá nová. Steven opět jen kecá, chodí, sem tam máchne rukama a někdy dokonce, a teď čtěte dobře - i kope. To je co? Fakt mazec síla. Opět sem se pobavil přebalem na videokazety a DVD - Steven o 15 kilo lehčí, druhá brada nikde a o 15 roku mladší. Dávám jednu hvězdu s odřenýma ušima (není to známka jako ve škole). Stevene dej už pokoj, vždyť už nejsi nejmladší a ta kytara ti jde určitě líp. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Při závěrečném souboji Marshall Lawson (Steven Seagal) zraní protivníka nožem na hrudi. O několik záběrů poté je protivník viditelně bez jizvy. V dalších záběrech jizvu opět má. (rublik05)
  • Pracovný názov filmu bol Harvester. (Seag)
  • Při závěrečné scéně, kdy se Seagal pere s tou pěkně nazlobenou kočičkou na ostří nože, si povšimněte, že jí řízne přes pravé prso (hrudník) a hned v další sekvenci je to samé, ale na levé straně! Takto je to ještě jednou zopakované o chvíli později v dalším záběru (vypadá to jako by stála naproti zrcadlu, potíž je v tom, že tam žádné není!). (Rodriguez)

Reklama

Reklama