foto

Danny Webb

  • nar. 6.6.1958 (61 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Danny Webb se narodil 6.6. roku 1958 v Londýně v Anglii, je to filmový, divadelní a televizní herec. Vidět jsme ho mohli ve spoustě slavných britských televizních pořadů, jako Doctor Who (Pán času), Agatha Christie Poirot, Midsomer Murders (Vraždy v Midsomeru), Emmerdale Farm, nebo Alien 3.

Namluvil několik audio knih ze série Warhammer pro Black Library. Kromě hraní je Webb také nadšený surfař, a člen Shore Surf Clubu. V současné době účinkuje v Národním divadle Velké Británie. Je ženatý, jeho žena se jmenuje Leila Bertrand. Hraje od roku 1979 (od 21. let) po současnost.

BubbleGum

Herecká filmografie

Filmy

2019 Never Grow Old
2018 National Theatre Live: King Lear (divadelní záznam)
Why Hide?
2017 Churchill
2016 City of Tiny Lights
Criminal: V hlavě zločince
Crow
The Contract
2015 Residue
Silent Hours
Squat
2014 Ironclad 2: Battle for Blood
Králova zahradnice
2013 Noční jízda
Warning to the Curious, A
2012 Endeavour - Pilotní díl (TV film)
2010 Story of F***, The
2009 The Courageous Heart of Irena Sendler (TV film)
2008 Hughie Green, Most Sincerely (TV film)
Phoo Action (TV film)
Valkýra
2007 All About Me (TV film)
Jeden z nás?
Slečna Marplová: V hotelu Bertram (TV film)
2006 Nostradamus (TV film)
Případy inspektora Lynleyho: V jediném okamžiku (TV film)
Síla úderu
2005 Benjamin's Struggle
Uncle Adolf (TV film)
Vztekle tvá
2004 Árijský pár
2003 Jindřich VIII. (TV film)
Jsem s tebou
Sea Monsters
The Private Life of Samuel Pepys (TV film)
2002 Outside the Rules (TV film)
Pes baskervillský (TV film)
Shackleton (TV film)
2001 Hawk (TV film)
Willows
2000 Na počátku (TV film)
Zlaťák
1999 Hunting Venus (TV film)
Ve jménu lásky (TV film)
1998 Děs v nákupním středisku (TV film)
Francouzova zátoka (TV film)
Still Crazy - Pořád naplno
The King of Chaos (TV film)
1997 Love and Death on Long Island
1996 True Blue
1995 Mrs. Hartley and the Growth Centre (TV film)
1994 Headhunters (TV film)
1993 Comics (TV film)
Dámský průvodce nevěrou (TV film)
1992 Vetřelec ³
1991 Robin Hood
1989 Jindřich V.
The Saint: The Brazilian Connection (TV film)
1987 Billy Kid a kulečníkový upír
Touha smrti 4: Tvrdý zákrok
1985 Bez konce
Obrana říše
1984 Rok klidného slunce
1982 Unerreichbare, Die (TV film)
1980 Večer tříkrálový (TV film)

TV seriály

2018 The City and the City (TV seriál)
Breach (E04)
Ul Qoma (E02)
Beszel (E01)
2017 Prolhaní (TV seriál)
The Marshes (S01E06)
Check Mate (S01E05)
Catherine (S01E04)
další epizody (6)
Otec Brown (TV seriál)
Tajemství alchymisty (S05E10)
2016 Blízký neznámý (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Humans (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
2015 Humans (TV seriál)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
další epizody (7)
2014 Scott and Bailey (TV seriál)
Lost Loyalty (S04E08)
Fatal Error (S04E07)
Professional Divide (S04E06)
další epizody (8)
2013 Lightfields (TV seriál)
Zločiny nad Seinou (TV seriál)
Invalides (E03)
Hercule Poirot (TV seriál)
Sloni mají paměť (S13E01)
2012 Above Suspicion: Silent Scream (TV seriál)
Protiúder (TV seriál)
Epizoda 2 (S03E02)
Epizoda 1 (S03E01)
Sherlock (TV seriál)
Skandál v Belgravii (S02E01)
2011 Smrt v ráji (TV seriál)
Amongst Us (S01E08)
Vojandy (TV seriál)
Darkest Hours (S02E05)
Fight the Good Fight (S02E04)
Final Reckoning (S02E03)
další epizody (5)
Cena za lidskost (TV seriál)
Daddy Ghoul (S03E06)
2010 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Mrtvé ticho (S13E04)
2009 Trinity (TV seriál)
Vojandy (TV seriál)
Destinies (S01E05)
Trekkers (S01E04)
Codes of Honour (S01E03)
další epizody (5)
2008 Britannia High (TV seriál)
Honest (TV seriál)
Z Lark Rise do Candlefordu (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
2006 Hotel Babylon (TV seriál)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Lewis (S01E01)
Pán času (TV seriál)
Satanova past (S02E09)
Nemožná planeta (S02E08)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Tanec s mrtvými (S10E01)
2005 Totally Frank (TV seriál)
2004 Life Begins (TV seriál)
Podfukáři (TV seriál)
Vraždy na předměstí (TV seriál)
Vraždy v Londýně (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
2002 Cutting It (TV seriál)
Krůček k vraždě (TV seriál)
Swan Song (S02E04)
2001 McCready and Daughter (TV seriál)
Pod povrchem (TV seriál)
2000 Moje rodina (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
Starhunter (TV seriál)
1999 Harbour Lights (TV seriál)
Holby City (TV seriál)
Červený Bedrník (TV seriál)
Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Vzkříšení (S04E02)
1998 Jump, The (TV seriál)
1996 Our Friends in the North (TV seriál)
Sharman (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1995 Dressing for Breakfast (TV seriál)
1994 99-1 (TV seriál)
Cardiac Arrest (TV seriál)
Space Precinct (TV seriál)
The Knock (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
Inspektor Frost (TV seriál)
Mladý Indiana Jones (TV seriál)
1991 2point4 Children (TV seriál)
Murder Most Horrid (TV seriál)
1990 Made in Heaven (TV seriál)
1989 Hercule Poirot (TV seriál)
Dobrodružství claphamské kuchařky (S01E01)
1987 Intimate Contact (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1982 Brookside (TV seriál)
Comic Strip Presents, The (TV seriál)
We'll Meet Again (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1980 Mackenzie (TV seriál)
1979 Dostihy (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)

Dokumentární

2010 Arbor
2006 Starověký Řím: Vzestup a pád impéria (TV seriál)
1994 Drug-Taking and the Arts

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace