foto

Adam Croasdell

  • nar. 10.7.1980 (38 let)
    Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Change of Heart (TV film)
Hatchet Hour
Kingsglaive: Final Fantasy XV
2013 Extrakce
Zachraňte Lincolna
2012 Vlkodlak: Bestie mezi námi
2008 Princ a já: Královské líbánky
2007 God's Wounds
Too Much Too Young
2006 Síla úderu
True True Lie
2004 Lavina
2002 The Project (TV film)
Zamilovaný gigolo
1998 Tarzan a Ztracené město

TV seriály

2017 Království (TV seriál)
All It Cost Her... (S04E16)
Blood in the Water (S04E15)
A Bride. A Box. A Body. (S04E14)
další epizody (10)
2016 Bylo, nebylo (TV seriál)
Fénix (S05E20)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Svazující pouto (S14E10)
2015 Bylo, nebylo (TV seriál)
Labutí píseň (S05E11)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Kolo osudu (S13E11)
2014 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Tak to chodí (S12E03)
2013 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Vyvolený (S04E13)
2011 Doktorka Plyšáková (TV seriál)
Tělo jako důkaz (TV seriál)
Kurz anatomie (S02E09)
2010 Nikita (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Hammer of the Gods (S05E19)
2008 Hercule Poirot (TV seriál)
Kočka mezi holuby (S11E02)
2006 The Chase (TV seriál)
2002 Ultimate Force (TV seriál)
2001 As If (TV seriál)
2000 Království temnot (TV seriál)
Lenny Henry in Pieces (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Ženská liga (TV seriál)
1998 The Creatives (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1988 London's Burning (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)

Dokumentární

2003 Leonardo (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace