Reklama

Reklama

Jam-Session

Animovaný / Krátkometrážní
Československo, 1985, 6 min

Obsahy(1)

Dvojice režisérů Jiránek + Hekrdla natočila kraťas, který naznačuje paralelu mezi životem lidí a říší brouků. (Mertax)

Recenze (8)

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

O tom, že někde ještě může existovat svět čistých radostí, kde má každý čas na valení své kuličky, napití se z kališku či malou, klasikou naplněnou, jam-session. Bohužel tento svět by mohl existovat pouze, kdyby byli lidé schopni na chvíli se zastavit. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Video ukazujúce na príšerne ťažký život chrobáka že? Alebo sa mýlim? To je jedno, ale čakal som naschval až do konca na to aby som si užil poriadnu pointu. Je to možné aby 6 minutové video takto nudilo? 20% ()

Stegman 

všechny recenze uživatele

Jenom 66%? Áha, tady má někdo Jiránka zafixovaného jako vtipálka, u kterého je to všechno šup-šup. Jakékoli vychýlení z normy se trestá! /Trochu mi to připomíná Vzpomínky na hvězdný prach, kde si Woody Allen stěžuje, že po něm všichni chtějí jen ty ztřeštěné komedie./ Ano, je to poetičtější. Však dávám jednoznačných 5*! A pointu to má, ne že ne (a pořádnou!). Když se trochu budete snažit, tak by vám mohla dojít. :) ()

TomasKotlant 

všechny recenze uživatele

Až příliš poetické, trochu tomu chybí šťáva. A barevná animace mi k Jiránkovu stylu moc nesedí. *** Ve zkratce: U přejezdu ve vysoké trávě... ()

Vlkodlak13 

všechny recenze uživatele

Pěkný, vtipný a klidný animáč co potěší. Jak tu někdo napsal, takový život lidí by existovat mohl bez potíží, jen by bylo potřeba se vymanit ze součastné stupidně uspěchané doby, přestat kysnout v sériových výrobách a vůbec by to chtělo jiný přístup, pak by to bylo hned hezčí. ()

Reklama

Reklama