Reklama

Reklama

S.S. 'Queen' Loading

všechny plakáty
Krátkometrážní
USA, 1897, 1 min

Obsahy(1)

Snímek zachycuje, jak zaoceánský parník "Queen" nakládá zboží v přístavu. (zdeny99)

Recenze (15)

Radko 

všechny recenze uživatele

Vo filme je vidieť len rozmazanú loď a postavy v statickom zábere. Obsah samotný má nulovú výpovednú hodnotu, pretože konanie rozmazaných postáv je nerozpoznateľné, jedinou záchrannou barličkou tak ostáva výlučne názov filmu, napovedajúci, že ide o nakladanie parníka. ()

Webb 

všechny recenze uživatele

Tento záběr mi přijde nepovedený, takový rozmazaný. Je vidět, že si kameraman moc nepohrál s kamerou. ()

džanik 

všechny recenze uživatele

Tak pokud jsem nakládání koňů pro Klondike dal 1* (bylo vidět, že se něco děje), tak tady to vidím na 1/2* (nevidím, že by se něco nakládalo- lépe by to vyřešila fotografie) ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Hodně nekvalitní záznam nakládání zboží na loď, ze kterého, nebýt obsahu, ani nepoznám, že se tam něco děje. V roce 1897 už vznikaly propracovanější snímky, takže tady to nemůžu moc tolerovat. Přesto jednu slaboučkou hvězdičku za nějakou historickou hodnotu dám. 1* ()

Kmotr76 

všechny recenze uživatele

Nemám potřebu dát odpad něčemu jenom pro jeho nevalnou kvalitu, která mohla být způsobená zubem času. Ale na druhou stranu nic úchvatného to také není. ()

Hornet.CZ odpad!

všechny recenze uživatele

2% / Zde na rozdíl od jiných Edisonových počinů nevidím naprosto nic co bych měl zhodnotit, mimo lidí na palubě, kteří aktivní tedy určitě jsou, není prakticky nic vidět a nemám důvod tomu dávat nic jiného než odpad, film totiž nenabízí prakticky nic.... ()

Reklama

Reklama