Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malé kalifornské městečko San Catalano bylo ještě před pár lety rájem na zemi. Teď je z něj však díky projektantovi Maxu Farringtonovi jedno velké staveniště. Právě je v plném proudu druhá etapa výstavby rodinných domků. Ve chvíli, kdy sem přichází nový šéf hasičů Vic Rondelli, zemře na uštknutí neznámým druhem chřestýše mladík Jake. Jak se brzy ukáže, agresivní had není v městečku sám. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (57)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Na svatého Jiří vylézají hadi a štíři aneb zápletka je prostá. Developer novostaveb v malém městečku je slizký had, co by si zasloužil roztrhnout, jeho podřízená má zálusk na hadici nového náčelníka hasičů a pojivem je nepodstatné klubko hadů, co uštknutími hatí investice a co je horší, i vytlačení nahromaděného „hasiva“ Soptíka Hamlina.. Klasické zvířecí TV drámo, které nenadchne (a vyjma herpetologů) ani neurazí. Jen mi u něj trošku neštymoval originální název Silent Predators, poněvadž když na konci přišli do starého dolu, to syčení asi nebyl puštěný plynový sporák.. Ale čert to vem - hlavně že požárník Perseus konečně mohl natáhnout hadici.. ()

ladko 

všechny recenze uživatele

Moje obľúbené zviera je had(akéhokoľvek druhu, ale najradšej mám kobry a štrkáče). Tieto zvieratá ma fascinujú a preto tento film, najmä keď chodil na Hallmarku každý druhý deň, som videl veľa krát. Je napínavý a má veľa výborných, by som povedal až strašidelných scén. Zo scén v pivnici, v lese, v aute za neustálej prítomnosti štrkáčov príjemne mrazí. Mám chuť dať mu štyri hviezdy, ale predsa len to televízne spracovanie je vidieť... ()

Reklama

Elijah93 

všechny recenze uživatele

No na tenhle film si moc dobře pamatuji, jelikož mám už od dětství šílený strach z hadů tak na mě to působilo dost silně a celou dobu jsem měl zvedlé nohy ze země. I když co se týče kvality nejednalo se o žádné terno tak u mě film svůj účel splnil a já se bál. Ovšem nemáte-li strach z hadů tak tu hodinu a půl spíše prospíte. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Typický béčkový "animal horror" s příjemným obsazením a s pár slušnými scénami, které už dávno vyšly z módy. Mne osobně přakvapila účast známých hereckých představitelů, ať už málo charismatický Harry Hamlin, příjemná na pohled a určitě i na omak Shannon Sturges a přehrávající Jack Scalia. Film těží z obecného strachu z hadů a i díky tomu se těší ze stálého početného díváckého obsazení před TV obrazovkou, což nejedné televizi zvedlo koláče sledovanosti nad průměr. Ano, i já se mezi takové lidi počítám. Nevím co mě na filmu zaujalo, ale rád se na něj podívám znova a znova. I když je to taková děsná kravina. O hudbě, výpravě, kostýmech, efektech a celkovém vzhledu se nemá cenu ani zniňovat, jde přeci jen o televizní film, že? Ale přesto jsem od filmu čekal více, vždyť na něm spolupracoval i John Carpenter, ano, TEN John Carpenter. To nevíte? A že na scénáři ke Skále pracoval i Quentin Tarantino, to taky nevíte? A čekali by jste to od nich? Taková jména a ani v titulcích je nenajdeme... No nic, jdu do lesa relaxovat mezi užovky... ()

Jacccob 

všechny recenze uživatele

Na to, že je to TV film, to není tak strašné, sice béčko jako prase, ale to vám musí být už jasné když se na to chystáte, a k tomu zde nejsou žádné šílené teorie, proč jsou ti hadi tak velcí a jedovatí, ale naprosto normální a když se to tak vezme, tak i logická věc. A scénář je prostě přímý, žádné zbytečné kecy, ale hned na věc. :) ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • V mnoha scénách se objevují krajty, nikoliv chřestýši. (Castrator)

Reklama

Reklama