foto

Patty McCormack

  • nar. 21.8.1945 (73 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 House of Deadly Secrets
The Bad Seed (TV film)
2017 Chicanery
Holka na stěhování (TV film)
The Garage Sale
Vikes
2014 Atwill Web Series
Buttwhistle
2012 Mistr
2011 2ND Take
2010 Láska z výtahu (TV film)
2009 Vražda v mé rodině (TV film)
2008 A Christmas Proposal
Duel Frost/Nixon
2007 Psycho Hillbilly Cabin Massacre!
2005 Heart of the Beholder
2004 Cíl
Krvavé stopy
2003 Polibek
Silvergleam Whistle, The
Zabydleni
2001 Matyáš
Přijatelné riziko (TV film)
The Medicine Show
2000 Silencing, The
1999 Chřestýši (TV film)
1997 Vražedná matka 2
1995 Vražedná matka
1992 Don Quijote de Orson Welles
1989 The Flamingo Kid (TV film)
1988 Saturday the 14th Strikes Back
1987 Private Road: No Trespassing
1984 Pozvánka do pekla
1983 Night Partners (TV film)
1982 Awakening of Cassie, The
1975 Bug
1968 Gang v mini
Maryjane
The Young Runaways
Young Animals, The
1962 Jacktown
1961 The Explosive Generation
1960 The Adventures of Huckleberry Finn
1959 Escuela de verano
1958 Kathy O'
1957 All Mine to Give
1956 The Bad Seed
1954 Atomic Attack (TV film)
1953 Man Against Pain (TV film)
1951 Two Gals and a Guy

TV seriály

2017 The Ranch (TV seriál)
I Didn't Ask and She Didn't Say (S02E08)
2015 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Bluebell (S04E10)
Konec světa (S04E09)
2014 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Druhá šance (S03E22)
2013 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Zázraky (S03E08)
2012 Lovci duchů (TV seriál)
Heartache (S08E03)
2010 Zoufalé manželky (TV seriál)
Dávám ti sbohem (S06E23)
2009 Private Practice (TV seriál)
Homeward Bound (S02E12)
2008 Žralok (TV seriál)
Bar Fight (S02E13)
2006 Rodina Sopránů (TV seriál)
Kaisha (S06E12)
Pouť (S06E09)
2005 Myšlenky zločince (TV seriál)
Jednoduchý pohled (S01E04)
Vincentův svět (TV seriál)
Vila (S02E03)
2004 Odložené případy (TV seriál)
Dravec (S01E20)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Dlouhodobé parkování (S05E12)
2002 Rodina Sopránů (TV seriál)
Škodlivý vliv televize (S04E07)
2000 Rodina Sopránů (TV seriál)
Kožené sako (S02E08)
Pohotovost (TV seriál)
V rámci možností (S06E17)
1986 Head of the Class (TV seriál)
Na křídlech orlů (TV seriál)
1979 The Ropers (TV seriál)
1970 Best of Everything, The (TV seriál)
1959 Peck's Bad Girl (TV seriál)
1958 Young Dr. Malone (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
1952 Campbell Playhouse (TV seriál)
1949 Mama (TV seriál)

TV pořady

1981 The 32nd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace