Reklama

Reklama

Clementine

  • Jižní Korea Clementine (více)

Obsahy(1)

Policista Kim (Jun Lee) je propuštěn pro své brutální způsoby vyšetřování. Podsvětí ho najímá jako gladiátora do ilegálních zápasů v aréně. Jednoho dne se rozhodne ukončit svoji kariéru, protože se chce postarat o svoji dcerku Sa Rang. Gangsteři ji ale unesou a Kim se musí vrátit do ringu, aby jí vybojoval svobodu. Ocitá se tak tváří v tvář "Králi ringu" Jackovi Millerovi (Steven Seagal), muži, který ještě nikdy neprohrál. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (101)

JohnSmith odpad!

všechny recenze uživatele

Aha, takže Seagal je tam asi pikosekundu, která nestojí za zmínku. Jinak je to normální hnůj, ale opravdu smradlavej. ()

ssfan 

všechny recenze uživatele

Film nestojí prakticky vůbec na Seagalovi, ale dějově to není až tak špatné. Jelikož se jedná o korejský film, nemůže to být ale nic extra.43% ()

ranp odpad!

všechny recenze uživatele

Z filmů, které jsem (zatím) se Seagalem viděl, je tohle ten nejhorší. Stručně řečeno je to totální blbost a brak. ()

bruceman7 odpad!

všechny recenze uživatele

Ten film jsem chtěl vidět pod tužbou pokochání se nad lámáním kostí a cákající krví. A co bude vyvádět Seagal. To, čeho jsem však byl svědkem, se ani zdaleka nedá přirovnat tomu, co jsem očekával. Ano, již na začátku jsem věděl, že to nebude žádna sláva. Co jsem dostal - to se nedá nijak popsat. Řval jsem vzteky, brečel jsem a přitom jsem se fanaticky smál. TENTO FILM PŘIŠEL Z NEJHLUBŠÍCH PROPASTÍ PEKLA. Tímhle se dá mučit na Guantanámu. Pokud by tohle mohl zhlédnout Adolf, poslal by Wehrmacht primárně do Asie. Chce se mi ze sebe zvracet. ...je však toto skutečné dno produkce? Může přijít něco horšího? Obávám se, že ano...0/10 ()

xaver odpad!

všechny recenze uživatele

Tentokrát bez váhání odpad. Neskutečně bezduchý příběh plný nesmyslného násilí. A, a , a, ééé ... došly mi slova, až na jediné. ODPAD! ()

HiddenDragon odpad!

všechny recenze uživatele

NENI to film se Seagalem...pro ty, kdo maji v umyslu na tohle koukat. (dale pokracuji pro ty, kteri chteji vedet proc) Typicky priklad filmu, o kterem se musi na obalu dvd napsat nejake lakadlo, protoze jinak by se na nej nikdo nedival. Jun Lee vs. Seagal....? vzhledem k tomu, ze "Mr. Sadlo Kamenna tvar" tu ma zhruba jen ctyrminutovy stek na konci filmu, je opravdu nehorazne psat tohle na obal filmu, ktery se dle popisu tvari jako akcni bitka ve stylu Kickboxer. Pravda je uplne jina nez bych cekal. Je to KOREJSKY film se vsim vsudy, skoro zadna anglictina (tam kde se o ni Jun Lee pokousi je videt, ze louskal ctyri slova pul dne z anglickyho slovniku) a misto akcniho filmu tu mame jakesi rodinne drama az telenovelu, mixnute kriminalkou a korenene reklamou na taekwondo. Spoilery vadit nebudou, kdo by na to koukal: takze vsechno se toci okolo 7milete holcicky (mimochodem jeji korejska predstavitelka hraje nejlip z cele herecke party! a mel jsem chut dat jednu hvezdicku za jeji vykon) a okolo jejiho otce, ktery nejdriv kope lidi na mistrovstvi, aby se pridal k policii a nakonec zase skoncil v ringu. Horsi je cela pointa, kdy se divak dovi, ze matka holcicky nezemrela pri porodu, ale ze dementni babicka mimco ukradla a odnesla do sirotcince, dceri rekla ze zemrelo a otci rekla ze zemrela jeho partnerka pri porodu.....WTF??? jenom Asiati muzou z takovyhle blbosti udelat "dojemne drama". Nikde zadnej pohreb, zadny lejstra, ale kazdej veril ze je ten druhej mrtvej. K tomu si pridejte priiiiiiiiiiserne ale priiiiiiiiiserne natahovane rodinne sceny jak z Esmeraldy (to mi vadilo asi nejvic) stridane jakousi mafianskou linkou, ktera konci u Seagala, ktery hlavniho hrdinu skoro zabije, aby si stylove vydechnul a divak taky, protoze uz byl konecne konec. Navic primo nesnasim cernocha Kevina Greviouxe (ten si tu zahral promotera), ktery se objevil jako vlkodlak napr. v Underworld a hlas ma vychraplany, jak kdyby padesat let hulil travu a zapijel to ginem. Nejvic me ale pobavila hlaska pred finalnim soubojem, ze v "druhem rohu nastupuje mistr sveta v tezke vaze" Jack "Seagal" Miller....to jsem se fakt rezal smichy, protoze to jedine mi v tomhle filmu prislo trefne. ()

iXtr3m3 odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad jak sviňa. Že kráľ ringu a Steven Seagal? Tak 10-15 rokov dozadu by zlámal aj v skutočnosti kohokoľvek. V 2004 až dodnes už môže robiť len sbskára v McDonalde. ()

1860 odpad!

všechny recenze uživatele

Ten Seagal fakt neumí hrát! Při boji se skoro vůbec nehýbe a má stále stejný výraz ve ksichtě.. Odpad! ()

TERRORDROME odpad!

všechny recenze uživatele

Krucinálfagotdoritiprácatotozasmaločoznamenať?! Trailer lákal na drsnú akciu z ringu a nakoniec sa z toho stala 90 minútová balada o plačúcich kórejcoch. Teda spočiatku sa ešte hnusne pitvoria, zbytok filmu potom už len nariekajú za tónov srdcervúcej hudby a vypúšťajú také sentimentálne kecy, že by z toho zvracali aj scenáristi telenoviel. Na záver potom príde aj Seagal, ktorý si pár krát buchne a potom dostane kopačku po ktorej... neviem, to už neukážu aby bolo dosť času na záverečnú plakačku. Ešte treba spomenúť aj pridrbané vnútorné komentáre postáv, za ktoré si už scenárista naozaj zaslúži zastreliť z milosti. Najvtipnejšie na celom filme boli bezpochyby zuby malého dievčatka (dcérky hlavného hrdinu ), ktorých počet sa často menil, rôzne vypadávali a zasa dorastali a to aj počas jednej scény. To by snáď nedokázal ani Ed Wood. Proste ďalší kúsok ktorý mi opäť dokazuje, že kórejská kinematografia stojí úplne za prd! Fňuk-Smrk... ()

Blazin odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem Stevena Seagala na fotkách k filmu, viděl jsem ho psán v titulkách hodně vysoko, viděl jsem hodnocení zde na csfd, tak jsem si říkal další kvalitní akční film se Seagalem :-). Co se mi dostalo, tak to mě fakt dostalo. Hnusná malá uřvaná holka bez zubů, hroznej hlavní hrdina kterýho kdybych tu měl hodnotit tak mu dám minimálně -20%, ostatní herci jsou tak kolem 0%, kamera bída, navíc k tomu připojenej jeden z nejhorších dabingů co jsem kdy slyšel. Já na to vlastně jen koukal, protože jsem čekal na toho Seagala a on se tam objevil asi tak 10 minut před koncem a to bylo pro mě vysvobození, nikdy jsem si nemyslel že to o Seagalovi napíšu (myslím tím filmy po roce 2000), ale Seagal byl v tom filmu to nejlepší. Dal bych aspoň jednu hvězdičku, ale jen kdyby na konci filmu zabili toho hlavního hrdinu s tím dítětem, což se nestalo, takže dávám největší odpad všech odpadů. ()

Jožin 

všechny recenze uživatele

Tak toto je asi najväčšia hovadina, čo som so Stevenom Seagalom videl. Hej všade píšu v hlavnej úlohe ešte aj na obale má fotku, a zahraje si 5 minút na konci filmu. Aj to taká bitka jak poďme do lesa. Bol by to oveľa lepší film keby si tam zahral trocha viac, lebo Jun Lee neukázal to čo niekedy predvádzal vo svojich filmov nabitých akciou !!! ()

sidddo odpad!

všechny recenze uživatele

Hrozný.....stupidní děj a nejhorší na tom byla ta uřvaná holčička...ta mi lezla fakt na nervy! já chci maminku ... já chci tatínka.....no děs....0% ()

jacksax 

všechny recenze uživatele

Odlehčené jihokorejské drama, které postupem času ztrácí své komediální prvky. Akční část je zde pouze jako kulisa pro zařazení děje a postav. Je mi líto těch, co se těšili na Segalovu akční šou... ne pro ty tento film rozhodně není. Steven tu má jednu větší scénu a štáb měl z něj asi takový respekt, že se mu bál říct, jestli by to nezkusil ještě jednou. Pohodová oddychovka, kdyby všude necákala krev, klidně pro celou rodinu. ()

Matli 

všechny recenze uživatele

Tak hlavně Seagal tam byl asi dvě minuty ve finální bitce, která stejně nebyla nic moc. Celkově to je prostě špatně natočené rodinné drama s korejskýma hercema co neumějí hrát (to není žádné překvapení). Takže stěží hvězdička za druhou (ze dvou) bojovou scénu uprostřed filmu, kde i trošku lítala krev, ale žádná sláva. Musel jsem to přetáčet, jinak bych asi u těch keců umřel. 9% ()

Kharsh odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z nejhorších filmů, které jsem měl tu smůlu vidět. Naprosto otřesný hlavní hrdina + ještě horší jeho dcera, která ten "úžasný" dojem z filmu táhne ještě níže pod hladinu odpadu... Díky ní by se mělo vytvořit nové hodnocení, něco jako "totální a nehorázná kravina s uřvanym harantem v čele". Omlouvám, ale jinak to napsat nejde... Steven Seagal je tam tak 3 minuty, které jsou zároveň ty nejlepší z celého filmu. Já ani nevim, proč jsem to dokoukal... asi kvůli těm 3 minutám. Otřes! ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Zpočátku je třeba uvést, že ´Clementine´ je název americké lidové písničky, kterou známe i v podání Jiřího Šlitra, samozřejmě s českým textem, a je o smutku. A právě o smutku je celý tento snímek, proto byl dle písně zvolen název, byť je prezentován neoriginálním příběhem o zápasníkovi taekwondo, který je únosem své dcery donucen bojovat v nelegálním zápase. Jeden by tímto řekl, další typická Segalovka, ale chyba lávky. Tady je vše zcela jinak. Snímek samozřejmě na Seagala láká, ale ten tu má pouhý neparný štěk na samém konci celého dějství, coby neporazitelný šampion v ilegálních zápasech. Takže nic než finta distributora na diváky. Hlavní role se zhostil Jihokorejec Jun Lee a jeho malou dcerku si zahrála Seo-woo Eun, kolem které se to všechno točí. Jde o to, jak dívenka poznala svou matku, o které si myslela, že je mrtvá a jak přes ohromné výbuchy emocí dala své rodiče zase dohromady. Ony trable s ilegálním zápasem jsou jen okrajové. Takže se v podstatě jedná o silný emoční rodinný snímek, který však vypadá jako sestřih nějaké jihokorejské telenovely. Tady se skutečně vše veze ve smutku a slzách, takže snímek si v tomto odvětví dokážou užít právě snad jen fanoušci televizních telenovel. Takový emoční nával nikdo jiný snad nedokáže pojmout. Pro ostatní se tedy bohužel jedná o naprostou filmovou katastrofu. Pro zajímavost, ona výše zmíněná píseň tu kousek i zazní a to v podání Seo-woo Eun a jak jinak, během pláče. ()

Beo.wulf odpad!

všechny recenze uživatele

Silný příběh o tom, jak malá holčička žije sama s tatínkem, doté doby než si najdou maminku!! Na co sem to vůbec koukal????Čekal jsem film plný akce a krve, a ono nic! No a na konec sem se velice tešil, jak se tam ukáže Steven Seagal a on se tam opravdu ukázal, ale jak? No prostě mě ten film zklamal! ()

Ronyk7 odpad!

všechny recenze uživatele

Toto teda ne. To je na mě moc. Koupil jsem si org a už je v koši. Asi nejhorší Seagalův počin, i když je zde jen tak 5 min. Kdo chce poslouchat jak 90 min řve malý děcko tak hurá do toho. Akční scény tu rozhodně nečekejte. 31.12.2007 ()

Reklama

Reklama